Na predaj 2i byt prerobený na 3i na Žltej ulici v Petržalke

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
235 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový prerobený na 3-izbový zariadený byt s veľmi príjemnou atmosférou. Tento byt je krásne slnečný, veľmi útulný a výborne dispozične riešený. Bytová jednotka sa nachádza na 3. p. z piatich, v novostavbe v obľúbenej lokalite Petržalky, Slnečnice – časť VILADOMY (kolaudácia r. 2016). Byt je orientovaný na severovýchodnú stranu a má celkovú rozlohu 62,21 m2 vrátane veľkého balkóna 8,95 m2. K bytu si je možné zakúpiť vnútorné parkovacie miesto, čo umožňuje prechod z parkingu do bytu suchou nohou. Ide o ideálny byt pre pár, mladú rodinu, prípadne ako investičný byt na prenájmy. Predáva sa kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať a užívať si dokonalú atmosféru tohto príjemného bytu.BYTOVÁ JEDNOTKA:- čistá úžitková plocha: 53,26 m2 + veľký balkón 8,95 m2 so severovýchodnou orientáciou, - vstupná hala s modernou predsieňovou zostavou s úložným priestorom, obývacia izba s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (el. rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, spálňa so šatníkovou skriňou pozdĺž celej izby a vstavanou pracovňou, veľká detská izba so samostatným vstupom na balkón.- balkón je po celej dĺžke bytu prístupný z 2 izieb,- byt ponúka veľa úložného priestoru v spálni a chodbe,- byt je možné kúpiť aj ako investičný, veľmi obľúbená lokalita pre nájomníkov,- mesačné prevádzkové náklady bytu – 150,- EUR správa + 20,- EUR správa za parkovacie státie + 30 EUR elektrina + TV a internet (optika Telekom),- plastové okná izolačné dvojsklo s mikrovetraním, - bytová jednotka sa predáva zariadená,- poskytuje dokonalé bývanie v tichej lokalite s výhodami mesta.
LOKALITA:Projekt Slnečnice sa nachádza na južnom okraji Petržalky. Slnečnice sú dnes najväčším bratislavským rezidenčným projektom. Už dnes tu žije viac ako 5-tisíc obyvateľov. Lokalita ponúka skvelú kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti s prístupom na hrádzu Dunaja len 10 minút na pešo od Vášho nového bývania a skvelým napojením priamo na centrum Bratislavy autom a MHD. Blízka dostupnosť k jazeru Draždiak. V blízkosti sa nachádzajú Bystrá škôlka a jasle Slnečnice, ohradený výbeh pre psov, workoutové ihrisko, rodinno-zábavné centrum LEON, tanečná škola, reštaurácie, kaviarne, potraviny, do konca roka 2023 predajňa Yeme, mnoho iných prevádzok, detských ihrísk a športovísk, oddychová zóna s možnosťou grilovania, MHD, ako aj hrádza v pešej dostupnosti. Centrálny park na voľnočasové športové aktivity je práve v zóne VILADOMY. V zóne Slnečnice – MESTO je Billa, Trch, kaderníctvo, kaviarne, drogéria, mnohé služby ako napríklad veterinárna ambulancia pre psov, kaviarne a reštaurácie. Výborná dostupnosť do centra mesta a na obchvat D4/R7.
CENA:235.000,- EUR - cena je vrátane zariadenia bytu + 23.000,- EUR vnútorné parkovacie státieCena energií: 150 EUR/mesiac

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie