Na predaj 3i byt na Heyrovského ulici, Bratislava - Lamač

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
240 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj slnečný 3-izbový byt, Bratislava – Lamač, Heyrovského ulica, v osobnom vlastníctve.Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží z 5-tich s výťahom. Pozostáva z troch obytných miestností, predsiene, chodby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, lodžie a francúzskeho balkónu.
Byt je veľmi dobre dispozične riešený, je rozdelený na dennú a nočnú časť a má dostatok úložného priestoru, ktorý zabezpečujú vstavané roldor skrine, nachádzajúce sa v spálni a na chodbe.
Veľmi dobrá dispozíciaVynikajúca dostupnosť MHD aj automLokalita plná zeleneSvetelnosť Bezproblémové parkovanieBytový dom bol kolaudovaný v roku 2006 a prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2019.Celková rozloha 78,96 m2: Podlahová plocha bytu: 71,79m2Lodžia: 4,94 m2Pivničná kobka: 2,23 m2 Dostupná je aj spoločná kočikáreň. Parkovanie pred domom je bezproblémové.
Byt sa predáva čiastočne zariadený: Kuchynská linka so spotrebičmi (teplovzdušná rúra Whirpool, plynová varná doska Whirpool, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou Whirpool, umývačka riadu Bosch, vstavaný digestor), obývačková stena, manželská posteľ, vstavané skrine, práčka Whirpool, sieťky proti hmyzu.
Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom Viessmann.Kompletné mesačné náklady pre dve osoby 200 EUR/mesačne vrátane optického internetu od Telekom.
Lokalita:Byt sa nachádza v stabilizovanej mestskej časti Lamač. Lokalita je pokojná, plná zelene s dobrou dostupnosťou do mesta a prírody. Vynikajúca dostupnosť na diaľnicu D2 alebo bezprostredne dostupnú zastávku Vrančovičova (Do centra mesta 15 min). V blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny Lidl, Tesco, pošta, škola, škôlky, reštaurácie, obchodné centrum Bory Mall a nová nemocnica Bory. Dostupné sú viaceré multifunkčné ihriská, bežecká dráha, volejbalové ihrisko, zimný štadión.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie