Predaj pozemku 2749 m2, Dunajská Streda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
96,04 € za m²
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Plocha: 2749 m²
Realitný maklér:
Martina Bojnanská
+421 908 107 107

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 2749 m2 s väčším rodinným domom len za cenu pozemku na Priemyselnej ulici.

Nachádza sa v okrajovej časti Dunajskej Stredy, medzi priemyselnou zónou s mnohými firmami a obytnou zónou s bytovkami a rodinnými domami, neďaleko od termálneho kúpaliska.

Veľkosť pozemku a rozdelenie zón v rámci Územného plánu dáva novému majiteľovi možnosti rôzneho využitia. Vstup na pozemok sa dá riešiť po celej jeho prednej šírke 72m a taktiež z bočnej strany.

Pozemok sa skladá z viacerých parciel a podľa Územného plánu je rozdelený na dve zóny – BYTOVÉ DOMY (BB, regulatív D23) a PLYFUNKČNÉ ÚZEMIE VÝROBY A SLUŽIEB (PVS, regulatív Z3).

Funkčné využitie BB – prevládajúce je bývanie v bytových domoch so zastavanosťou 25% a podlažnosťou 4 podlažia. Prípustné sú taktiež budovy pre obchod a služby, pohostinské a stravovacie zariadenia, administratíva, predškolské zariadenia, garáže a podobne..

Funkčné využitie PVS – prevládajúca je priemyselná výroba, logistika, sklady, servisy, výrobné a opravárenské služby, ubytovacie domy, administratíva, garáže a podobne..
Zastavanosť 30%, podlažnosť 3 podlažia.

ÚPI k dispozícii.

Na pozemku sa naschádza väčší rodinný dom, ktorý v minulosti slúžil ako sídlo firmy s kombináciou ubytovania. Pôvodná časť domu bola postavená v roku 1987 a v roku 2002 a 2003 bola robená prístavba na pravej aj ľavej časti domu a nadstavba.
Rodinný dom je celý prepojený, ale každá prístavba má aj svoj samostatný vchod. Je čiastočne podpivničený a má dve nadzemné podlažia.

Dispozičné riešenie:

Pivnica: vstupná chodba, sklad, technická miestnosť, spoločenská miestnosť s veľkým kozubom, z ktorej sa prechádza do sauny s prezliekarňou a sprchou.
Prízemie: pôvodná časť domu disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou, WC, kuchyňou, veľkou miestnosťou a presklenou zimnou záhradou s keramickou kachľovou pecou. V ľavej časti prístavby je vstupná chodba, izba s východom na záhradu a veľká miestnosť, v ktorej bol pôvodne wellness a fitnes s prislúchajúcim sprchovým kútom a WC. V pravej časti prístavby sa nachádzajú dve miestnosti (jedna z toho s menšou kuchynkou) a kúpeľňa a WC.
Podkrovie: vstupná chodba, tri samostatné izby (každá má východ buď na terasu alebo veľkú krytú loggiu) a kúpeľňa s WC.

Zastavaná plocha:

Pivnica – 95 m2 m2
Prízemie – 244 m2
Podkrovie – 137 m2
Celková zastavaná plocha – 476 m2

Orientácia: V/S/Z

Na pozemku (v rodinnom dome) sú všetky inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia a aj studňa. V prednej časti je betónová plocha vhodná na parkovanie a zadná časť je trávnatá. Na pozemku sa nachádza aj vonkajšia pivnica a záhradný domček hneď pri vstupe.

Rodinný dom je v pôvodnom stave z roku 2003 a je v pomerne dobrej kondícii. V prípade, že by však niekto zvažoval iné využitie pozemku, rodinný dom si vie odstrániť a postaviť stavbu v zmysle ÚPI a uváženia, prípadne vie časť pozemku predať samostatne ďalšiemu záujemcovi.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie