4 izbový rodinný dom s garážou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
250 000 €
Realitný maklér:
+421 904 929 253
Tomáš Mrva
t.mrva@bosen.sk

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj samostatný 4izb. rodinný dom s úžitkovou plochou 162m2+ 15m2 garáž, ktorý je postavený na pozemku 560m2.

DOM: - Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený,v kľudnej a tichej časti obce.
- Je postavený z Ytongu 30cm a 10cm je zateplený polystyrénom, strešná krytina Mediterran, súčasťou sú plastové okná s izolačným dvojsklom, z vnútra biele z vonku biele,Krb- kde sú spravené prieduchy do každej izby. RD je vykurovaný plynovým podlahovým kúrením. Na pozemku sa nachádza studňa 8m hlboká,ktorá je napojená na závlahu.
- Energetický certifikát B
- Inžinierske siete: elektrina,mestská voda,čistička,plyn.
- RD sa nachádza v obci Holice,v kľudnej časti obce a na blízke napojenie sa na rýchlostnú cestu R7.

Dispozícia domu: kuchyňa s jedálenským kútom,obývacia miestnosť s výstupom na terasu a do záhrady, 3 samostatné izby, špajza, kúpeľňa s vaňou aj sprchovacím kútom, technická miestnosť s toaletou.
- V cene Rodinného domu je fotovoltaika 5KW, terasa 32m2,garáž 15m2, vstavaná vírivka v zemi,úložný priestor na povale a alarm.
- Pre bližšie informácie, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte realitného konzultanta.

LOKALITA: V obci je základná občianska vybavenosť: základná škola a škôlka, potraviny, pošta a zdravotné stredisko. Priame napojenie na rýchlostnú cestu R7.Bratislava je vzdialená len 30 minút cesty autom a mesto Dunajská Streda len 14 minút.

Cena : 250.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie