Exkluzívne 4-izbový bungalov v Borčiciach za 169000 Eur!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
169.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Borčice
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka novostavby rodinných domov v obci Borčice. Splňte si sen o vlastnom dome za férovú cenu a užívajte si komfort bývania v novom dome!
Dom je ako stvorený pre rodiny, pretože svojim majiteľom ponúka 4 samostatné izby a dostatok priestoru na záhrade. Zastavaná plocha domu je 120 m2, obytná plocha je 95 m2 a postavený bude na pozemku s celkovou výmerou 601 m2. Dom je jednopodlažný, dispozične výborne rozdelený na dennú a nočnú časť. Pozostáva z predsiene, technickej miestnosti, chodby, kúpeľne (8 m2), dvoch detských izieb (10 m2), hlavnej spálne (13 m2) a dennej časti, ktorú tvorí obývacia izba s jedálňou (25,5 m2) s veľkým oknom, cez ktoré sa dostanete na vonkajšiu terasu. Obývačka je navyše moderne prepojená s kuchyňou (10 m2). Veľkou výhodou je samostantá špajza. Dispozíciu si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky vzorového domu: https://my.matterport.com/show/?m=h3nuMvAxtNt
Dom sa predáva v štádiu holodom - termín dokončenia stavby je do 12 mesiacov. Pre zabezpečenie nízkej energetickej náročnosti bude dom vymurovaný z tehly hrúbky 250 mm a zateplený polystyrénom s hrúbkou 200 mm. Dom bude osadený plastovými oknami s trojsklom, strop zateplený izoláciou hrúbky 400 mm a podlaha 100 mm polystyrénom. Klasický krov z drevených krokiev ponúka možnosť vytvorenia úložného priestoru na sezónne veci v podkroví.
Vonkajšia fasáda sa realizuje v kombinácií bielej a šedej farby, ktorá spolu s antracitovými oknami a čiernou betónovou strešnou krytinou (škridľou) vytvára moderný a nadčasový dizajn celého domu. O teplo v dome sa stará teplovodné vykurovanie s možnosťou pripojenia na elektrokotol alebo tepelné čerpadlo (nie je súčasťou stavby). Dom bude napojený na elektrinu, vodovod a kanalizáciu. Interiér bude odovzdaný v štádiu holodom - vapenné omietky omaľované bielou farbou, vypínače a zásuvky, sádrokartónové podhľady, rozvody vody, elektriny. Za príplatok možnosť dobudovať komín pre krb v obývačke.
Celkovo 14 pozemkov s výmerami od 601 do 735 m2 sa nachádza v novovybudovanej slepej ulici s dostatkom kľudu a súkromia. Zároveň Vám poskytujú dostatočný priestor na vlastnú sebarealizáciu. Môžete si vybudovať garáž pre Vášho motorového miláčika, či bazén a trampolínu pre deti, alebo záhradku na domácu zeleninu. Po práci oceníte posedenie na terase s výhľadom na zapadajúce slnko. Aktuálny stav: 8x obsadený; 6x voľný.
Lokalita je v slnečnej, rovinatej časti obce Borčice s krásnymi výhľadmi na okolité hory. Obec sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do okolitých miest - Nemšová 2 km, Dubnica nad Váhom 5 km, Trenčín 15 km. Obrovskou výhodou je aj blízke napojenie na diaľnicu D1 - 3 km. V obci nájdeme základnú občiansku vybavenosť: potraviny, pohostinstvo, autobusové zastávky, futbalové ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť ponúka neďaleké mesto Nemšová.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie