Predaj bytu (1 izbový) 36 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
88 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 36 m²
Realitný maklér:
Igor Kliman
+421 917 632 121

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj zrekonštruovaný 1-izbový byt v Nitre, na sídlisku Klokočina. Byt bol rekonštruovaný v roku 2020. Nachádza sa v príjemnej a tichej lokalite na Jedlíkovej ulici, orientovaný je na západnú stranu.

Do bytu vstupujete do vstupnej chodby so sklápacím stolom a sedením. Vpravo sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou, vybavená je sprchovým kútom a je v nej miesto na práčku. Ďalej sa chodbou prechádza popri kuchynskej linke dozadu do menšej izby a z chodby do priestrannej obývacej izby.

Byt je vybavený modernými LED svetlami, ktoré zaručujú úsporu elektrickej energie. V kúpeľni, chodbe a kuchyni je znížený strop s bodovými svetlami, čo vytvára príjemnú atmosféru. Dispozícia bytu bola zmenená - kuchynská linka bola presunutá do inak nevyužitej veľkej chodby, čím vznikol priestor pre menšiu izbu so šatníkovou skriňou. Obývacia izba je opticky predelená na dve časti, čo umožňuje rôzne využitie priestoru napr. na dennú a nočnú časť. Okná v byte sú plastové s dvojsklom. Kuchynská linka je nová a je vybavená vstavanou rúrou a prípravou na umývačku riadu, čo zaručuje pohodlné a moderné bývanie. Chladnička je samostatne stojaca.

Byt sa nachádza na prízemí v čistom vchode, nemá balkón. Vchodové dvere do bytu sú pôvodné. Náklady na byt predstavujú cca 160 EUR správa bytu a 22 EUR elektrika aktuálne pre 3 osoby. V byte je zavedený internet, káblová televízia. K bytu patrí aj pivnica štandardnej veľkosti. Zastávka MHD je od bytu 5 min. chôdze.

Bytový dom bol odovzdaný do užívania v roku 1982, je obnovený. Viac informácií o predávanom byte nájdete na: https://igorkliman.sk/1-izb-na-predaj-klokocina

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť získať moderný a dobre zariadený byt v Nitre, na sídlisku Klokočina. Pre viac informácií a obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie