Predaj bytu (2 izbový) 43 m2, Bratislava - Lamač

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 43 m²
Realitný maklér:
Jana Osuská
0904 428 824

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 2-izbový byt Bratislava – Lamač, Studenohorská ulica. Byt sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží. Úžitková plocha 43 m2. Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Orientácia bytu východ – západ.
V oblasti kompletná infraštruktúra. Základná škola, materské školy, nákupné centrum Tesco, Lidl, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, nemocnica Bory a nákupné stredisko Bory-Mall.

Pri vážnom záujme je možná DOHODA NA CENE !!!

BYT SA PREDÁVA KOMPLET ZARIADENÝ !

STAV:

Bytovka je zateplená, vymenená strecha, nový výťah, elektroinštalácia a stúpačky v bytoch. Rekonštrukcia bytovky realizovaná postupne do r. 2016. V byte sú plastové okná so žalúziami, elektrický vrátnik, dostupný optický kábel + internet. Príjemní susedia. V blízkosti MHD a vstup na diaľnicu.

DISPOZÍCIA:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2017 /elektrina, voda, odpad, obklady, kuchynská linka, bezpečnostné dvere/. V izbách je plávajúca podlaha, v kuchyni, kúpeľni a toalete sa nachádza keramická dlažba. Kúpeľňa a toaleta je murovaná. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou, samostatnej spálne. V suteréne sa nachádza samostatná pivničná kobka. Byt je svojou dispozíciou jedinečný.

TURISTIKA:

Villa rustica, Dúbravská Hlavica, Kačín - Lamač, Sandberg, Vyhliadková veža Devínska Kobyla, Písaný Kameň - Záhorská Bystrica, Dračí Hrádok – Borinka, letné kúpalisko Lamač, hrad Devín atď. Každoročne sa organizuje Lamačská vínna cesta, vianočné trhy, cyklovýlety.


FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 25 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní , predaji aj prenájme

Teším sa na obhliadku s Vami !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie