Predaj domu 148 m2, Bojničky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
176 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Hlohovec
Obec: Bojničky
Realitný maklér:
Peter Vozár
0911 747 932

Obec Bojničky

Dom, ktorý si zamilujete predtým než doň vstúpite.

Dôvodom je jeho záhrada, ktorá upúta už pri vstupe, navrhnutá a upravená záhradným architektom a po predchádzajúce roky vypiplaná terajšími majiteľmi. Nájdete v nej množstvo stromov ovocných aj okrasných, vresovisko, vinohrad, nechýba ani priestor pre pestovanie zeleniny a samozrejme veľa krásnych kvetov.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE INTERIÉRU:
Rodinný dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch veľkých a jednej menšej izby so šatníkom, dvoch kúpeľní a komory. Dom je podpivničený a taktiež má aj funkčné čiastočne zrekonštruované priestranné podkrovie, kde je postavený uzavretý a izolovaný šatník. Prehĺbená pôvodná pivnica na výšku 2,20 m, v ktorej sa nachádza el. čerpadlo, rozvádza vodu z jestvujúcej výdatnej studne do záhrady /pri poruche obecného vodovodu po prepnutí čerpadlo zásobuje celý dom/ v pivnici je nainštalované odvetranie, ktoré zabezpečuje výmenu vzduchu. Vo všetkých obytných priestoroch domu bola odstránená pôvodná omietka do výšky 120 cm a bola nahradená sanitárnou - prievzdušnou, dýchateľnou omietkou.
Znížené stropy s tepelnou izoláciou.
Kuchyňa je vybavená linkou vyrobenou na mieru. Ozdobou je plne funkčná pec na pevné palivo (tzv. šporhelt), v obývacej izbe plne funkčné oceľové, krbové kachle .
Spálňa je vybavená dvoma váľandami a rolldoor skriňou. Menšia obytná miestnosť má zabudovanú TV prípojku. Súčasťou je priestranný šatník so zabudovaným rolldoorom.
WC v samostatnej miestnosti, k dispozícii bidet a záchod s umývadlom.
Samostatná veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, umývadlom a toaletou.
Za zádverím vstupnej chodby infra sauna, na chodbe klimatizácia, dom je proti navlhnutiu zabezpečený systémom Aquapol.

VONKAJŠIE ÚPRAVY:
Výmena plastových okien a dverí na celom dome . Za domom je postavená murovaná dielňa 4x4 m, /hospodárska miestnosť /cca 5m od domu, na uloženie rôzneho náradia. Priestor medzi dielňou a domom je cca 5m je prekrytý dreveným prístreškom. Vchod do domu je prekrytý veľkým, dreveným prístreškom, altánom o rozlohe cca 4x2m. Studňa, pôvodná, upravená a má pomocný vrt v hĺbke 12m, ktorý robí túto studňu nevyčerpateľnou. Na záhrade sa nachádzajú 3 vodovodné rozvody. Parkovacia plocha je podbetónovaná a vydláždená zámkovou dlažbou, parkovacia plocha je cca pre 6 aut.
Dom je postavený z materiálu tehla a kváder. Na zateplenie bol požitý materiál styrkón/prievzdušný, dýchateľný materiál, hrúbka 10 cm.
Kompletne nový krov, pôvodná strešná krytina bola v roku 2008 kompletne vymenená a nahradená krytinou /Bramac/. Pozemok je oplotený poplastovaným pletivom, vstup malou a veľkou bránou. Zabezpečený bezpečnostným systémom..

INŽINIERSKE SIETE:
Kanalizácia domu je riešená žumpou, cca 10m3.
V celom dome kompletne nové elektrické a plynové rozvody, prípojenie na káblový internet a TV.
Vykurovanie domu plynovými telesami / gamatkami/, plne funkčné el. bojler, pec na pevné palivo, oceľové, krbové kachle Romotop

LOKALITA:
Obec Bojničky sa nachádza 10km od okresného mesta Hlohovec, 15 km od Serede z uvedených miest napojenie na diaľnicu. Obec ma veľmi dobrú občiansku a technickú vybavenosť:
Predajňa potravín futbalové ihrisko, pošta ,verejný vodovod, verejná kanalizácia, rozvodná sieť plynu, základná aj materská škola.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE O NEHNUTENOSTI :
Zastavaná plocha domu : 163 m2
ÚŽITKOVÁ PLOCHA dom : 198 m2
CELKOVÁ VÝMERA POZEMKU: 2145 m2

Bez tiarch, kúpou voľný.

RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie