Predaj domu 100 m2, Stupava

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
264 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Realitný maklér:
Lýdia Lipovská
0905 591 994

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj výborne dispozične riešený 4-izbový rodinný dom s útulnou záhradkou a dvomi parkovacími miestami v pokojnej časti Stupavy, na ulici Na Aleji.

Novostavba dvojpodlažného rodinného dvojdomu, má príjemných 99,85 m2 úžitkovej plochy. Plocha pozemku je 143m2 - ponúka okrem tejto 2 podlažnej nehnuteľnosti 2 plnohodnotné parkovacie miesta, obslužný priestor vedľa domu na odloženie smetných košov a podobných drobností, či posedenie na terase a v záhradke umiestnený praktický záhradný domček.

Dispozičné riešenie tejto nehnuteľnosti je veľmi detailne premyslené. Hneď pri vstupe do interiéru je vo vstupnej hale umiestnený rolldor. Tu sa nachádza aj samostatné WC. Táto časť je od obytnej hlavnej časti domu, oddelená sklenenými dverami. Zo vstupnej haly sa dostanete priamo do krásnej priestrannej kuchyne vybavenej vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, zabudovaný kávovar, indukčná doska) a americkou chladničkou. Kuchyňa je spojená s priestrannou obývačkou a priamym vstupom na terasu. Každú gazdinku poteší komora, s množstvom úložného priestoru, umiestnená priamo pod schodmi.

Schodiskom sa dostaneme na vrchné podlažie, kde sa nachádzaja spálňa s veľkým šatníkom a 2 izby.
Priestranná kúpeľňa spojená s WC na vrchnom poschodí vybavená dvomi umývadlami a vaňou.
Celý dom je veľmi vkusne zariadený a vybavený podlahovým kúrením. Predáva sa čiastočne zariadený.
Útulná teraska, Vám každý deň ponúkne čerstvý vzduch na rannú kávičku, alebo na vychutnávanie večerného pokoja pri grilovaní a vínku.

Dom bol kolaudovaný v roku 2015. Je postavený z pálenej tehly, zateplený polystyrénom hrúbky 150 mm, okná sú plastové s trojsklom.
Kúrenie v nehnuteľnosti zabezpečuje kondenzačný plynový kotol Junkers.

Mesačné náklady v tejto nehnuteľnosti sú príjemné a nepresahujú viac ako 130,- EUR mesačne. V dome je zavedený optický internet a taktiež je napojený na alarm.

Celú nehnuteľnosť si viete pozrieť prostredníctvom 3D prezentácie aj na nasledovnom linku v pohodlí domova:
https://my.matterport.com/show/?m=FszJJzLx1iW

Lokalita, v ktorej je dom situovaný, je od centra Stupavy vzdialená len pár minút pešej chôdze. Patrí medzi pokojné a stabilizované časti Stupavy kde je zaručený pokoj a kľud od ďalšej výstavby. Na vedľajšej ulici nájdete novú zastávku MHD. Dostupnosť do hlavného mesta je časovo porovnateľná s okolitými mestami, či obcami cca 20 minút. Stupava ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Zámocký park je vhodný na každodenné prechádzky s deťmi. Turistické trasy k rieke Morava a do Malých Karpát sú samozrejmosťou. Pre milovníkov športu táto lokalita navyše ponúka priame napojenie na cyklotrasu, ktorou sa dostanete buď do Vysokej pri Morave, do Devínskej novej Vsi, alebo na návštevu k naším rakúskym susedom. :-)

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti. Pri vážnom záujme dohoda na cene možná.
V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je vám plne k dispozícii.

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.:)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie