Na predaj veľká chata + pozemok 519m2 v CHKO Chocholná-Velčice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
59.900,- €
Typ: chalupa
Okres: Trenčín
Obec:
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľkú chatu s úžitkovou plochou približne 160m2 a s pozemkom 519m2 v chránenej krajinnej oblasti Bielych Karpát, pod Tlstou horou, kúsok od obce Chocholná-Velčice. Chata je murovaná tehlová stavba postavená na kamenných základoch a má zrekonštruovanú plechovú strechu.
Chata pozostáva z troch podlaží. V suteréne sa nachádza priestranná garáž s pivnicou o rozlohe cca 30m2. Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza veľká terasa s murovaným krbom, vstupná hala, kúpeľňa, kuchyňa a obývacia izba. Z obývacej izby vedú drevené schody na 2. nadzemné podlažie a tam sa nachádzajú 2 samostatné izby. V jednej z izieb sa nachádza ešte balkón. Nad schodiskom je vchod na povalu, kde sa je další odkladací priestor.
Chata je dlhodobo neobývaná a je vhodná na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv. Chata je pripojená na elektrickú energiu, vďaka ktorej dokážete chatu prerobiť na celoročne obývateľnú. Vďaka elektrine bezproblémov vyriešite vodu, odpad, kúrenie, osvetlenie aj všetko ostatné, potrebné na pohodlné chalupárčenie.
Len zopár metrov od chaty sa nachádza krásna veľká lúka, na ktorej si môžu Vaše ratolesti kopať loptu, hádzať lietajúci tanier, zahrať bedminton alebo sa inak športovo vyžiť. Popri tejto lúke zurčí potôčik a nachádza sa tu aj prameň chutnej minerálnej vody. V okolí je množstvo turistických chodníčkov, cyklotrás a krásnej prírody.
Cena chaty je 59.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie