RADO | Na predaj slnečný 2i byt v top lokalite, Piešťanská, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
119.000,- €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj útulný 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Trenčína, na ulici Piešťanská. Tento byt má užitkovú plochu celých 65 m2 a k bytu prináleží aj nadštandarde veľká pivnica (12 m2). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpelne s vaňou a toaletou, priestrannej kuchyne, v ktorej sa nachádza samostatná špajza, jedálenský stôl, priestor s pracovným stolom a detský kút na hranie. Obývacia izba a spálňa sú orientované do tichého dvora s množstvom zelene a sú nepriechodné. Tento byt prešiel rekonštrukciou, pri ktorej bola vymenená elektrina za moderné vedenie v medi, položené nové podlahy a znížené stropy. V byte sú nové interiérové dvere na mieru vrátane bezpečnostných vchodových dverí ADLO a nový vlastný plynový kotol Protherm, ktorý zabezpečí pohodlné regulovanie kúrenia v byte a úsporu nákladov. Byt je naozaj priestranný a kuchyna sa dá vďaka svojej nadštandardnej veľkosti prerobiť na priestor, kde bude prepojená kuchyňa s obývacím priestorom a vzniknú tak dve samostatné izby pre spálňu a detský pokoj.
Bytový dom je zateplený, má novú strechu a nachádza sa v atraktívnej a tichej lokalite. Všetka občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti, vrátane potravín, reštaurácií, kaviarní, banky, lekárne, zastávok MHD, pošty, základnej školy, strednej školy, zdravotného strediska a ďalších služieb. Hrádza, cyklotrasy a centrum mesta sú tiež len krátku prechádzku odtiaľto.
Hlavné výhody bytu:
- Veľkorysá rozloha 65 m²,
- nadštandardná pivnica 12 m²,
- moderná a priestranná kuchyňa so samostatnou špajzou a jedálenským stolom,
- obývacia izba a spálňa s výhľadom do tichého dvora,
- atraktívna lokalita,
- výhlad na Trenčiansky hrad.
Byt sa predáva zariadený a je dostupný od 1.1.2024.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/2EZxLVdA4aS?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie