Útulný 4i byt v Petržalke - ulica Bulíkova na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
230 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový útulný byt v Bratislave, mestskej časti Petržalka na ulici Bulíkova.
Nachádza sa na 3. poschodí (4 nadzemné podlažie) v osem poschodovom zateplenom panelovom dome s pekným a čistým vchodom. V bytovom dome je nový výťah, bezproblémoví susedia a brány na čip. Všade navôkol je krásna zeleň a zároveň v blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Veľkou výhodou je, že na poschodí sa nachádzajú len dva byty. Celková výmera bytu je 84,35m2 vrátane loggie. K bytu prislúcha aj extra dvoj pivnica( 5,38m2) + nebytové priestory. Orientácia je na dve svetové strany, východ a západ. Vďaka tejto orientácii a poschodiu, na ktorom sa byt nachádza, ponúka budúcemu majiteľovi krásny výhľad na okolitú zeleň.
V roku 2008 sa uskutočnila kompletná rekonštrukcia. V celom byte je plávajúca podlaha, plastové okná a dispozične pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, priestrannej chodby a loggie s markízou.Na loggiu je možné vstúpiť z kuchyne. Byt predávame čiastočne zariadený. Mesačné náklady bytu sú 180 EUR plus zálohový predpis na elektrinu.
Výhody nehnuteľnosti: kompletná rekonštrukcia aj keď staršieho dátumu, kvalitné plastové okná, podlahy aj vstavané skrine dobré dispozičné riešenie vynikajúca lokalita byt je vhodný aj pre viacčlennú rodinu výhľad na zeleň určite potešíMHD v blízkosti, veľmi dobrá a rýchla dostupnosť do CENTRA kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, banky, potraviny- Lidl, Tesco expres, pošta, ihriská, poliklinika, ekon. univerzita) pokojné, bezpečné, slušné a tiché prostredie v blízkosti množstvo športovísk aj cyklistických a korčuliarskych trásdostatok parkovacích miest - rezidenčné parkovacie miesta zo zadnej strany bytového domu, z prednej strany zaparkuje aj návšteva.
Byt je kúpou VOĽNÝ.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie