Predaj domu 132 m2, Vysoká pri Morave

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Predané
Realitný maklér:
Nina Jančovičová
0902 717 034

Realitná kancelária RE/​MAX exkluzívne ponúka 5 izbovú samostatne stojacu novostavbu rodinného domu so záhradou a terasou v pokojnej lokalite na Hraničiarskej ulici vo Vysokej pri Morave. Dom je postavený na pozemku o výmere 888 m2, z čoho zastavaná plocha tvorí 161 m2. Výmera úžitkovej plochy domu je 132 m2 plus 20 m2 terasa.

Dispozíciu domu je veľmi praktická – bungalov je postavený do tvaru písmena L pričom je rozdelený na rodičovskú a detskú časť. Cez vstupnú predsieň so vstavanou skriňou sa dostane do priestrannej obývačky prepojenej s jedálňou a čiastočne oddelenej kuchyne. Z obývačky je vstup do rodičovskej časti, ktorú tvorí hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou s murovaným sprchovacím kútom a WC. Spálňa disponuje dvomi vstavanými skriňami. Z predsiene sa chodbou dostanete do detskej časti, ktorú tvoria tri spálne – momentálne dve detské izby a posilňovňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Technická miestnosť s kotlom a zásobníkom na teplú vodu sa nachádza pri vchodových dverách. Z  obývačky je prístupná terasa o výmere 20 m2 a záhrada.

Dom je vykurovaný podlahovým kúrením s možnosťou napojenia na krb. O kúrenie a ohrev teplej vody sa stará plynový kotol so zásobníkom. Pochôdzna povala slúži na odkladanie sezónnych vecí s jedinečným potenciálom spraviť z bungalovu poschodový dom . Prípojky inžinierskych sietí – elektrina, plyn, obecná voda, žumpa. Na pozemku je studňa. Dom je postavený z tehly (380mm), má valbovú škridlovú strechu a bol kolaudovaný v roku 2017. Pozemok je z troch strán oplotený a má nachystaný betónový podklad pre chodník, terasu a garáž. Dom je zabezpečený alarmom. Internet je v dome zavedený prostredníctvom RadioLAN.

Lokalita, v ktorej je dom situovaný, je dostupnosťou do hlavného mesta stále zaujímavá a časovo porovnateľná s okolitými mestami či obcami, cca 20-​30minút cesty. V obci Vysoká pri Morave sa nachádza materská a základná škola, je tu zabezpečené zdravotníctvo, pošta, niekoľko potravín, pizzeria, reštaurácia Bocian a v neposlednom rade Sportcentrum – jazdenie na koňoch.

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti. V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je vám plne k dispozícii.​

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky na telefónnom čísle 0902 717 034, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.:​)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie