Predaj bytu (2 izbový) 49 m2, Brezno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: dvojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 49 m²
Realitný maklér:
Anna Přidalová
0948 611 595

REZERVOVANÝ BYT do 15.01.2024

RE/MAX ponúka na predaj dvojizbový byt s veľkou presklenou loggiou, ktorý sa nachádza na 7. nadzemnom podlaží bytového domu v centre mesta Brezno na ul. ČSA.

Byt pozostáva z 2 izieb, predsiene, kuchyne, kúpeľne s WC, presklenej loggii a pivnice. Výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 48,58 m2. Orientácia južná. Mesačné náklady 160 euro.

Rekonštrukcia bytu bola realizovaná v roku 2005 a pozostávala z výmeny podláh (plávajúca a keramická dlažba), úpravy povrchu stien (jemne zrnitá stierka), výmeny okien a interiérových dverí, obložením zárubní, výstavby bytového jadra (kúpeľňa je obložená keramickým obkladom, vybavená umývadlom, sprchovým kútom a batériami), novej elektroinštalácie a výmeny potrubia rozvodu vody a odpadu. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, plynovým varnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom. Stropy pôvodné. Vstupné dvere do bytu pôvodné.

Vykurovanie- ÚK, teplovodné, vykurovacie telesá radiátorové. V byte je rozvod studenej a teplej vody. Stavebnotechnicky stav, zodpovedá primeranému užívaniu a veku materiálov.

Zaujala Vás ponuka? Volajte, píšte, rada Vám poskytnem doplňujúce informácie a byt osobne predstavím na obhliadke.

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie