2i byt po kompletnej rekonštrukcii, 49m2, Staničná - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
84.900,- € možnosť HÚ
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v jednej z najlepších lokalít Trenčína. Byt sa nachádza na ulici Staničná, v zateplenej bytovke s dvomi výťahmi na 1. poschodí zo 7. Byt je vhodný jak na trvalé bývanie, tak aj ako investičná príležitosť na prenajímanie. Na bytovom dome boli okrem zateplenia zrekonštruované aj vstupné dvere, schránky, zvončeky s elektronickým vrátnikom a strecha.
Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody aj odpadu, nové radiátory, nové podlahy, plastové okná a rekonštrukciu bytového jadra. Náklady na bývanie v tomto byte sú približne 130,-€ mesačne + elektrina.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne, samostatného WC, do jednej obývačky s kuchyňou a do druhej samostatnej kuchyne. Cez samostatnú kuchyňu sa ďalej dostaneme do druhej samostatnej izby. Momentálne je byt riešený ako dve samostatné uzamykateľné bunky vhodné najmä na prenájom pre študentov alebo pracovníkov. Vybavenie bytu je na dohode s majiteľmi.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Doslova na skok máte k dispozícii potraviny COOP, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, LIDL, škôlku, základnú školu, viaceré stredné školy, autobusové zástavky MHD aj medzimestské, železničnú stanicu a mnoho rôznych firiem a obchodov. Priamo pred bytovým domom je novovybudovaný park. Pozemok okolo bytovky je oplotený a je možné si prenajať parkovacie miesto aj pre 2 autá.
Byt je vhodný aj na prenájom pre študentov, nakoľko sa v blízkosti nachádza 5 stredných škôl a neďaleko aj vysoká škola. Pomerne rýchlo sa dostanete aj priamo do centra mesta. To je vzdialené asi 10 minút chôdze.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=yDRVJqy19nR
Cena domu je 84.900,- €.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie