Predaj bytu (3 izbový) 84 m2, Bratislava - Nové Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 84 m²
Realitný maklér:
Gabriel Farkaš
+421 948 903 592

Výborná lokalita, kompletná rekonštrukcia, súkromný vnútroblok

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt na Vajnorskej ulici v Bratislave. Byt sa nachádza na druhom podlaží zo štyroch v tehlovom dome so súkromným vnútroblokom, kde je možné aj parkovať. Električka stojí priamo pred bytovým domom. A v okolí je fantastická občianska vybavenosť.
Bytový dom bol nedávno zrekonštruovaný (strecha, spoločné priestory, výťah). Samotný byt je kompletne zrekonštruovaný. Všetky podlahy sú z kvalitného tropického dreva - Merbau. Byt je čiastočne vybavený nábytkom a spotrebičmi.
Dispozične pozostáva byt z nasledujúcich miestností:

•vstupná chodba so šatníkovou skriňou
•obývacia izba s jedálňou a kuchyňou
•dve spálne
•kúpeľňa
•samostatné WC

Celková výmera bytu je 84 m².
Prečo si vybrať tento byt?

•Výborná lokalita: Byt sa nachádza v atraktívnej časti Bratislavy, v blízkosti centra mesta. V okolí je všetko, čo potrebujete k životu - školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko, futbalový, hokejový, a tenisový štadión, kúpalisko, parky a pod.

•Komfortné bývanie: Byt prešiel komplexnou rekonštrukciou, vďaka ktorej je moderný a útulný. Podlahy sú z kvalitného tropického dreva, ktoré zaisťuje príjemnú klímu v byte. Na všetkých sú oknách žalúzie a siete proti hmyzu.

•Bezpečnosť: Bytový dom má vstupné dvere s čipovým zámkom, samotný byt je chránený bezpečnostnými dverami s dvoma bezpečnostnými zámkami. Dom má súkromný oplotený vnútroblok plný zelene, kde je možné parkovať.
Ak hľadáte priestranný a moderný byt v skvelej lokalite, tento byt je pre vás to pravé.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie