Silvester 2023 v novom dome v Nových Zámkoch ?

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
207 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 100 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu typ bungalov v Nových Zámkoch, na rovinatom pozemku o výmere 377 m2, orientácia domu je juhozápad. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných spální, otvoreného priestoru kuchyňa - obývačka s východom na terasu, kúpelňa s WC, plus vaňa a sprchovací kút, samostatné WC, technická miestnosť s úžitkovou plochou 100 m2. Obvodové murivo je tehla Porotherm 300 mm, priečky tehla Porotherm 120 mm, vchodové dvere a okná sú trojsklo zn. Slovaktual, antracit, zateplenie fasády a podlahy polystyrén 150 mm, zdroj tepla a teplej úžitkovej vody - tepelné čerpadlo, v obývacej miestnosti lokálna rekuperácia, krytina je škridla antracit. Dom je napojený na IS: mestská voda, kanalizácia, elektrika, optický internet. Dom je postavený na hranici pozemku, ako dvojdom, oddelený diletáciou, čím nevytvára zbytočné priestory okolo domu a aj na menšom pozemku poskytuje dostatok priestoru na dvore a možnosť si vybrať suseda. Cena nehnuteľnosti je 207 000.-€. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, Whats App, email : olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie