Predaj bytu (3 izbový) 65 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
180 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 65 m²
Realitný maklér:
Igor Kliman
+421 917 632 121

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3-izbový byt v pôvodnom stave, s vymenenými plastovými oknami a bezpečnostnými vchodovými dverami do bytu značky Sherlock. Byt sa nachádza v preferovanej lokalite Ružinova, na Rumančekovej ulici na 4/7 poschodí. Celková rozloha bytu je 65 m2, ktorá zahŕňa aj balkón. K bytu patrí aj pivnica približne 2 m2.

Byt pozostáva z troch nepriechodných izieb, čo poskytuje väčšie súkromie pre každého obyvateľa bytu. Orientácia bytu je na 2 svetové strany (sever a juh), čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Dispozične sa z chodby bytu (6 m2) vchádza do všetkých troch miestností (12, 16 a 16 m2), kuchyne (8 m2) aj na toaletu (1 m2), ktorá je priechodná do kúpeľne (2.5 m2). V chodbe je umiestnený šatník. Mesačné náklady na byt sú vo výške približne 180 EUR.

Tento byt je ideálnou príležitosťou pre tých, ktorí si želajú rekonštrukciu do požadovaného stavu a vytvorenie si vlastného príjemného bývania podľa svojich predstáv. Na prezentovaných fotografiách je vizualizácia možného budúceho stavu bytu.

Viac informácií o byte nájdete na stránke nehnuteľnosti: https://igorkliman.sk/3-izb-byt-bratislava-ruzinov

Ak hľadáte 3-izbový byt v Ružinove, neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky. Tešíme sa na Vašu obhliadku!

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa. Uvedená cena je vrátane provízie, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie