Predaj domu 80 m2, Most pri Bratislave

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
196 000 €
Realitný maklér:
Mária Hlbocká
0910 649 113

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj novostaby rodinných domov typu Bungalov v štandarde s krbom v Moste pri Bratislave v rekreačnej časti Zelená voda.
V ponuke sú 2 rodinné domy vo výstavbe.

Rodinné domy sa nachádzajú v rekreačnej časti Zelená voda vzdialenej 2,3 km od obce Most pri Bratislave.

Jedná sa o zastavanú časť rekreačných domčekov využívaných na rekreačné, ale najmä celoročné bývanie /s možnosťou trvalého pobytu/. Tento domček Vás očarí svojou jedinečnou polohou, nízkymi nákladmi a praktickou účelovosťou, s vlastnou záhradou a parkovaním na pozemku.
Dom je situovaný na slnečnom pozemku o rozlohe 320 m2, má samostatný vstup. Objekt má elektrické podlahové vykurovanie, odkanalizovaný je do žumpy v objeme 12m3 a zásobený vodou zo studne. Úžitková plocha domu je 62,4 m2 a zastavaná plocha domu 80,6 m2.
Dispozícia domu:
Chodba (4,6m2) Kúpelňa s WC(4,0m2), jedáleň + obývacia izba (21,7m2), kuchyňa (4,4m2), spálňa (14,2m2), detská izba (14,2m2)

Realizácia stavby je už zahájená. Plánované dokončenie 05/2024.
Rodinný dom bude dokončený do štádia Štandard.
Vybavenie domu: podlahove vykurovanie, dlažby, plávajúca podlaha, interiérové dvere, obklady v kúpeľni, vaňa, umývadlo a toaleta, elektrický kotol na kúrenie a ohrev vody, príprava na kuchynskú linku, krb v obývacej miestnosti, oplotenie a vybudovaná terasa, exteriérové rolety na dialkové ovládanie.
Stačí sa len nasťahovať!
Financovanie domu je rozdelené do troch častí a je možné využiť na financovanie hypotekárny úver!


Zastavaná plocha: 80,6 m2
Úžitková plocha: 62,4 m2
PLocha pozemku: 320 m2

Akciová cena platná do 31.12.2023: 196.000 EUR
Možnosť odpočtu DPH.

Lokalita Zelená voda sa nachádza 2,5 km od obce Most pri Bratislave, vzdialenosť do Vrakune v Bratislave 8,5 km.
Lokalita ponúka budúcemu majiteľovi skvelú možnosti oddychu, rovnako aj relax a športovanie. V blízkosti rekreačných domčekov sa nachádza reštaurácia.

Obec Most pri Bratislave sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do centra mesta Bratislavy, ako aj vynikajúce napojenie na rýchlostné cesty. Obec Most pri Bratislave zabezpečuje svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť ako aj krásnu prírodu, cyklotrasy, športové vyžitie a relax.

Viac info: https://www.prvebyvanie.sk/

Ak Vás ponuka zaujala a chcete sa osobne presvedčiť o jedinečnosti daného projektu, rada Vám poskytnem bližšie informácie.
Neváhajte ma kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie