Novostavba rodinného domu - bungalov, na predaj v obci Semerovo !

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
149 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Semerovo
Plocha: 108 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu typ bungalov v obci Semerovo, 16 km od mesta Nové Zámky, 12 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7, na rovinatom pozemku o výmere 750 m2, orientácia domu je na východ, dvor a záhrada v smere slnka. Rozmery domu sú 14 m x 9,5 m a pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných spální, otvoreného priestoru kuchyňa - obývačka s východom na terasu, kúpelňa s WC, plus vaňa a sprchovací kút, samostatné WC, technická miestnosť s úžitkovou plochou 108 m2. Obvodové murivo je tehla Leier 300 mm, priečky tehla Leier 120 mm, vchodové dvere a okná sú trojsklo zn. Slovaktual, zateplenie fasády a podlahy polystyrén 150 mm, zateplenie stropu o hrúbke 360 mm minerálnou vatou, zdroj tepla a teplej úžitkovej vody - tepelné čerpadlo, v obývacej miestnosti lokálna rekuperácia, krytina škridla KM Beta, čierna a odkvapový systém Bramac. Dom je napojený na IS: obecná voda, žumpa, elektrika. Dom je v štádiu plánovania, je k dispozícii pozemok a stavebné povolenie a po dohode začne jeho realizácia. Dom sa predáva v štádiu holodom za sumu 149 900.-€ a je možná dohoda s ukončením na kľúč. Bližšie informácie Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, Whats App, email : olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie