Klimatizovaný 2i byt v Petržalke na prenájom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
590 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom krásny klimatizovaný byt na najvyššom 12. poschodí s výhľadom na množstvo zelene rovno vedľa obľúbeného jazera Draždiak. Veľké okná pozdĺž celého bytu presvetľujú celý priestor a ponúkajú súkromie, do okien nikto nevidí, nakoľko byt je najvyššie položený spomedzi všetkých okolitých budov.
Byt sa prenajíma plne zariadený, TV, klavír, vybavená kuchyňa, umývačka riadu, chladnička, indukčná doska, toaster, riady, príbory, práčka... Dom má dobre izolovanú strechu a v byte je nová klíma, ktorá ho komplet vychladí do 5 minút. Okná majú namontované aj vnútorné žalúzie pre tienenie ranného východného slnka, aj vonkajšie rolety pre absolútnu tmu a ticho.
Lokalita je v noci úplne tichá a bez premávky.
Pri dome je dostatok parkovania aj pre nerezidentov.
- 2 minúty z domu rovno na korčuliach alebo bicykli na hrádzu.- 3 minúty pešo je areál jazera Draždiak. Ponúka celoročné reštaurácie, bufety, športoviská, tenis, beach volejbal, kúpanie, otužovanie, prechádzky v lese. - Priamo v dome sa nachádza skvelá pizzéria a reštaurácia. Donáška do 15 minút. - Na terase je pošta, potraviny otvorené denne do 23:00, 1000 drobností obchod s všetkým potrebným v domácnosti, papiernictvo, počítače, ďalšie reštaurácie, kaviareň, pub. - Vedľa domu je Lidl, lekáreň, zástavky MHD, kostol. - Na 5-10min pešo zdravotnícke centrum Medissimo a ProCare.- 7 minút autom Aupark- 10 minút autom centrum mesta alebo Eurovea- 30 minút autom na letisko Schwechat
 Prenájom len nefajčiarom, bez domácich zvieratiek.
Cena za mesiac 590 €/mesiac + energie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie