Zariadený kancelársky celok vysokého štandardu v Apollo BC 2, Prievozská - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
13,50 €/m2/mesiac
Typ: kancelarsky priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Bc. Silvia Kodaiová
kodaiova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom priestory v Apollo Biznis centre 2, na Prievozskej ulici v Bratislave 2. Jeho strategická poloha je znásobená výbornou dostupnosťou vďaka napojeniu na hlavné mestské dopravné uzly a Prístavný most či most Apollo, ktoré vedú priamo na hlavný bratislavský obchvat. Vo vzdialenosti 5 min. peši sa nachádzajú zastávky MHD s 12 autobusovými a trolejbusovými linkami, ako aj hlavná autobusová stanica Mlynské Nivy. Popri najvyššom štandarde kancelárskych priestorov Apollo BC II poskytuje aj množstvo služieb. Komplex budov obklopuje zeleň a v samotnom centre je situovaný park s fontánou. Kancelárie vysokého štandardu so strategickou polohou. V areáli sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, pošta, banky a mnohé iné.
Aktuálne dispozícií je:
Priestor v bloku E na 11.NP celkovej výmery 182,57m2 vr. podielu na spol. priestoroch. V priestore je vlastná presklená zasadačka, openspace, samostatné kancelárie, vlastná kuchynka, delené pánske a dámske toalety, server. Priestor sa ponúka zariadený. Minimálna doba nájmu je 60 mesiacov.
K dispozícii je tiež viacero celkov od cca 120 m² – 1600 m². Priestory budú kompletne vybudované podľa požiadaviek klienta v rozsahu štandardu budovy.
Kancelárie s denným svetlom, otvárateľnými oknami, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, prístupom 24/7. Bicyklové stojisko. Parkovacie miesta je možné rezervovať v podzemnej garáži s priamym prístupom do kancelárií (za poplatok 100 €/miesto/mesiac + DPH). 
Základné nájomné pri ostatných priestoroch je od cca 11,95 €/m²/mesiac (v závislosti od požadovaných zmien) + spoločné prevádzkové náklady 6,50€/m²/mesiac + vlastná spotreba energií (voda, elektrika), Internet + DPH.
Aktuálne voľné výmery na požiadanie.
Doba nájmu je minimálne 3 roky. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. energií a DPH. Platby kvartálne vopred.
Záujemca neplatí províziu.
Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie