Na predaj 3 izbový byt na sídlisku Dubnička, Bánovce nad Bebravou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj 3-izbový byt na ul. Slatinská, sídlisko Dubnička, Bánovce nad Bebravou. Byt s rozlohou 63 m² sa nachádza na 7/7 poschodí bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha lodžia, na ktorej je vytvorené sedenie a latková pivnica v suteréne.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá spočívala v zrekonštruovaní strechy, zateplenia, nového výťahu a výťahovej šachty, výmena rozvodov, taktiež boli zrekonštruované vchodové priestory s elektronickým vrátnikom.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Chodba je dostatočne veľká a nachádza sa tu veľká vstavaná skriňa. Z chodby sa vstupuje do kuchyne, z ktorej je výstup na lodžiu, spálne, priestrannej obývačky (4 x 4,7 m), veľkej detskej izby a kúpeľne s vaňou, ktorá je spojená s WC.
Kuchyňa a obývačka sú orientované na východ, spálňa a detská izba sú orientované na západ, čo robí byt svetlým a slnečným. Na oknách sú namontované vonkajšie žalúzie, čo zabezpečuje príjemnú klímu v byte. Okná sú plastové, v celom byte je plávajúca podlaha. Kúpeľňa má murované jadro a dlažbu. V byte ostáva vstavaná skriňa v chodbe a kuchynská linka so sporákom.
Výhodou tohto bytu je, že sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite, ktorá je vhodná najmä pre rodiny z deťmi, nakoľko má kompletnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti je škola a škôlka, byt má dobrú dispozíciu, prešiel rekonštrukciou a v okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie s dostatkom parkovacích miest.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, viaceré škôlky, základné školy, umelecká škola, detské ihriská, potraviny, pošta, reštaurácie a pohostinstvá, zastávka MHD, v dostupnosti na pešo sa nachádza Kaufland, LIDL a mnoho iného.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie