RADO | 4-izbový byt v meste Holíč.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
145.000,- €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám ponúka na predaj 4-izbový byt v meste Holíč, ktorý prešiel pred piatimi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na ulici SNP v bytovom dome, na šiestom poschodí zo siedmych. Celková úžitková plocha je 88m2 a má vlastnú loggiu, so skladacím zasklením. Výhodu zasklenia je, že jednotlivé časti sa skladajú do jednej časti a získate tak nádherný panoramatický výhľad.
Pri rekonštrukcii boli na byte boli vymenené vchodové dvere za vysokobezpečnostné značky ADLO Security 4 triedy s 36 západov a tiež vysokokvalitná plávajúca podlaha dovezená z Belgicka. Táto podlaha je položená v celom byte, nová kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. V kuchyni je na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a sklokeramickou varnou doskou. V spálni, obývacej izbe a na chodbe sú na mieru vstavané skrine. Skriňa na chodbe obsahuje aj botník. Tieto vstavané skrine poskytujú veľa úložného priestoru, čo je výhodné pre viacčlennú rodinu. V detskej izbe je policový regál na uloženie hračiek a vecí.
Výhodou tohto bytu je, že Vám nik nevidí do bytu, keďže o proti nie sú iné bytové domy. Okolité sú dosť ďaleko a bokom, čo nebráni pekným výhľadom z oboch strán. Byt je situovaný na východ a západ. Kuchyňa s loggiou a obývacou izbou sú na východnú stranu a izby na západnú stranu. Bytový dom disponuje osobným výťahom.
Ďalšou prednosťou je aj vlastná pivnica, ktorá je na poschodí oproti bytu o rozlohe 4m2 a spoločná miestnosť so susedným bytom o rozlohe 4,7m2. Tieto časti chránia samostatné a spoločné dvere.
V prípade parkovania je možnosť priradenia mestom parkovacieho miesta k bytu. Okolité parkovacie miesta sú vyhradené ku bytovým jednotkám. Pod bytovým domom sa nachádzajú potraviny a reštaurácia. Vchod do bytového domu je zabezpečený čipovými kartami a bytovým vrátnikom.
Mesto Holíč disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tu veľa historických pamiatok, ako je aj Holíčsky zámok, kde sa konajú každoročné slávnosti. Holíč je známi aj každoročným cibuľa festom, Holíčskym jarmokom, medzinárodným festivalom dychových hudieb "Z oboch brehú Moravy" a veľa iných podujatí.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
radoreality.sk
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie