REZERVOVANÉ 1- izb. byt s balkónom a parkovaním na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
109 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Iveta Farkašovská
farkasovska-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt s balkónom, ktorý sa nachádza v 13 ročnom obytnom komplexe Dolce Vita  v Bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice na Vrakunskej ulici. Byt s celkovou výmerou 35 m2 + 2,9 m2 balkón sa nachádza na 2./13. poschodí a vďaka výťahu priamo z prízemia poskytuje bezbariérový prístup.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynským kútom a miestom pre jedálenský stôl a priestrannej samostatnej izby, z ktorej je výstup na balkón. V kúpeľni je vaňa, práčka aj toaleta.  K bytu prislúcha tiež murovaná pivnica v suteréne budovy, prístupná výťahom.
Byt je otočený do dvora, je dostatočne svetlý, keďže je orientovaný na dve svetové strany (SZ, JZ)a zároveň ho vysoká zeleň počas leta chráni pred priamym slnkom. Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane spotrebičov. Bez ďalších investícií je možné sa hneď nasťahovať alebo ho prenajať. 
Náklady na bývanie vrátane elektriny sa pohybujú vo výške cca 100Eur. V bytovom dome aj v byte je zavedená optika. 
Cena tejto nehnuteľnosti  109.000 Eur je vrátane podielu na pozemku s vyhradenými parkovacími miestami. Cena zahŕňa aj kompletný právny a finančný servis realitnej kancelárie : príprava zmlúv, poplatky na katastri v súvislosti s prevodom vlastníckych práv aj poplatky u notára, ako aj protokolárne odovzdanie bytu a zastrešenie prepisov na poskytovateľoch energií a správe bytového domu. Príďte si byt pozrieť, dohoda na cena možná. Byt je kúpou voľný. Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie