Stavebný pozemok 297m2 + starý rodinný dom, Vrícko - Martin

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
46.900,- € možnosť HÚ
Typ: stavebný pozemok
Okres: Martin
Obec: Vrícko
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

IBA U NÁS!!! RadoReality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok s výmerou 297 m2, situovaný v obci Vrícko v Martine. Tento pozemok sa nachádza na miernom svahu a je ľahko prístupný cez asfaltovú prístupovú cestu. Na pozemku momentálne stojí starý rodinný dom, ktorý je vhodný na úplnú rekonštrukciu alebo zbúranie, a jeho koeficient zastavanosti je približne 60 m2.
Výhodou tohto pozemku je, že na ňom sú už existujúce inžinierske siete, vrátane elektrickej a vodovodnej siete, čo výrazne uľahčuje budúcu výstavbu alebo rekonštrukciu. Okrem toho sa na pozemku nachádza aj vlastná studňa, čo je ďalšou výhodou pre budúcich majiteľov. Vzhľadom na dostupnosť inžinierskych sietí a studne máte možnosť rýchlo začať so stavebnými prácami a naplánovať si svoj nový dom podľa vašich predstáv.
Okolie Vrícka je obklopené nádhernou prírodou a nachádza sa v blízkosti Malej Fatry, čo poskytuje množstvo príležitostí na turistiku, horskú cyklistiku a ďalšie outdoorové aktivity. Blízkosť k mestu Martin zabezpečuje prístup ku všetkým potrebným službám a zariadeniam.
Obec Vrícko v Martine na Slovensku je typickou vidieckou dedinou obklopenou krásnou horskou prírodou. V obci sa nachádzajú obchody so základnými potravinami, škola pre deti, ordinácia lekára pre základnú zdravotnú starostlivosť, miestne reštaurácie a kaviarne pre stravovanie a oddych, prístup k verejnej doprave, kultúrne centrum alebo športové zariadenia pre voľný čas, tradičné folklórne zvyky a kultúrne podujatia a priemyselné alebo pracovné príležitosti. Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=KR4VXXiVDug
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie