IBA U NÁS!!! 1izbový byt 38m2, SNP - Nová Dubnica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
83.000,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 1-izbový byt s rozlohou 38m2 v Novej Dubnici na ulici SNP. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Na bytovom dome boli okrem zateplenia vymenené aj vchodové dvere s elektornickým vrátnikom, zateplené pivničné priestory, zateplená a zaizolovaná strecha a plastové okná v spoločných priestoroch.
Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené medené rozvody elektriny, vymurované bytové jadro, plastové okná, rozvody vody aj odpadu, plávajúce podlahy a dlažba a všetky dvere.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s WC a do veľkej kuchyne. Cez kuchyňu sa prechádza do jednej izby skutočne preistrannej izby. V tejto izbe je možné vytvoriť spací kút a používať ju zároveň ako obývaciu izbu, prípadne po drobných úpravách sa dá vytvoriť obývacia izba s kuchyňou a samostatná spálňa.
Byt sa nachádza v úžasne tichej lokalite na okraji mesta. Je orientovaný na západnú stranu, kde je príjemný výhľad na množstvo stromov, vďaka ktorým je byt príjemný aj počas horúcich letných dní. Zároveň je byt príjemne svetlý aj počas zimných mesiacov, keďže matka príroda sa postará o odstránenie lístia zo stromov. Na tejto strane domu sa nachádza škôlka, čo je možné považovať azda za najlepšieho možného "suseda". Cez deň sa tam síce hrajú detičky, no po 16:00, cez víkendy, sviatky a prázdniny tam nikto nieje. Takže ak hľadáte božský kľud s dostatkom súkromia, tento byt je ako stvorený pre Vás.
Cena bytu je 83.000,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie