Predaj domu 53 m2, Rohožník

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
135 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Rohožník
Realitný maklér:
Jana Osuská
0904 428 824

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj

2-izbový rodinný dom v obci Rohožník, neďaleko Malaciek.
Dom je riešený tak, aby mohol poskytnúť 2-3 člennej rodine komfortné bývanie.

Náklady mesačne 70,- EUR.

STAV:

Novostavba, skolaudovaná v októbri 2021.

DISPOZÍCIA:

Rodinný dom jednopodlažný, strecha sedlová s drevenou strešnou konštrukciou a s tvrdou betónovou krytinou. Konštrukcia je z pozinkovaného plechu.
Vykurovanie domu je teplovodné podlahové. Plynový kondenzačný kotol je situovaný v kúpeľni. K domu je pripojená obecná kanalizácia, elektroinštalácia je svetelná a motorická. V dome sú zrealizované rozvody TV.

Dom je vymurovaný z tvárnic Ytong. hr.120 mm. Stropná konštrukcia nad prízemím je drevená trámová so sadrokartónovým podhľadom a minerálnou izoláciou. Vnútorné povrchové úpravy stien - omietky - sú vápenno-cementové hladké.
Vonkajšia fasáda je zateplená polystyrénom hr. 160 mm s konečnou povrchovou úpravou silikátovej omietky.

V izbách, v kuchyni a na chodbe je na podlahe položená laminátová podlaha, v kúpeľni a WC je na podlahe keramická dlažba. Okná sú plastové s izolačným trojsklom a s vnútornými žalúziami. Vchodové dvere sú plastové s hliníkovou výstužou, vnútorné dvere sú rámové s výplňou plné aj zasklené osadené v oblôžkových zárubniach. Na streche je nainštalovaný bleskozvod.
Pred domom sa nachádzajú dve parkovacie státia 22 m2. V zadnej časti domu sa nachádza terasa 30 m2 - vstup z obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Vedľa terasy je zateplený záhradný domček.

V dome sa nachádza samostatná spálňa s vstavanou skriňou. V kuchyni je kuchynská linka na báze dreva dĺžka 6 m, vodovodná páková batéria, elektrická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, nerezový drez, zabudovaná umývačka riadu. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, keramické umývadlo, pákové vodovodné batérie. WC keramické.
Oplotenie pozemku je zrealizované z betónových plotových dosák.
Úžitková plocha domu 53,20 m2. Zastavaná plocha domu 63 m2.

V obci je kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, pošta, lekáreň, reštaurácia, park, detské ihrisko. V blízkosti autobusová zástavka.

TURISTIKA:

Rohožník na Záhorí leží v Záhorskej nížine na úpätí Malých Karpát. Z jednej strany ju lemujú Malé Karpaty a z druhej strany rovinný borovicový les bohatý na huby.

Obec je vzdialená 12 km od Malaciek a 40 km od Bratislavy. Preprava je možná priamym autobusovým spojom.

Je tu množstvo pamätihodností, ako zvonica z rímskych dôb zapísaná v Ústrednom zozname kultúrnych pamiatok SR., ďalej kaplnka sv. Rozálie má vyše 300 rokov, kaplnka sv. Urbana. Rímskokatolícky kostol dal postaviť gróf Pálffy v roku 1858 - 59. Je postavený v novorománskom slohu.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy

- preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji

- kompletný právny servis

- vklady do katastra

- prepis všetkých energií

- poradenstvo pri financovaní, predaji aj prenájme


Teším sa na obhliadku s VAMI !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie