Predaj pozemku 3265 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 3265 m²
Realitný maklér:
Michal Varga
0940 620 810

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj jedinečný komerčný pozemok na viacúčelové podnikateľské účely. Pozemok sa nachádza v Nitre na ul. Poľná na frekventovanej trase Nitra – Kynek. Pozemok má skvelé napojenie na výjazd R1.

Disponuje veľmi dobrou polohu a viditeľnosťou z oboch smerov. Pozemok sa nachádza oproti novovznikajúcej obytnej štvrte, kde v blízkej dobe začne výstavba obytných domov (viď. foto).

-POZEMOK-
Celková výmera: 3 265 m2
IS: možnosť napojenia - voda, elektrina, plyn, kanalizácia
ÚPI: vybavenosť a doplnkovo priemyselná výroba – prevažujúce zložky vybavenosti t.j. obchod, administratíva, servisné služby, predajné sklady a iné.
Vjazd: z ul. Štúrová

-POPIS-
Výhodou pozemku je jeho poloha pri novovznikajúcej obytnej štvrti kde je naplánovaná výstavba. Tým pádom je pozemok skvelou investičnou príležitosťou do budúcnosti na výstavbu komerčných objektov práve pre občiansku vybavenosť.
Na pozemok boli spracované projekty na výstavbu samoobslužnej autoumyvárne s čerpacou stanicou - v prípade záujmu klienta, ktorý by chcel pokračovať v tomto zámere vieme dodať potrebnú projektovú dokumentáciu.

-LOKALITA-
Najväčšou výhodou pozemku je jeho strategická poloha (viď. foto) a je viditeľný z oboch smerov na ceste Nitra - Kynek. Pozemok má veľmi dobré napojenie na výjazd R1 – 950 m a do centra mesta 1,2 km. V blízkosti pozemku sa nachádza MHD zastávka.

-CENA-
Ceny sú uvádzané bez DPH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie