Predaj domu 110 m2, Madunice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Hlohovec
Obec: Madunice
Realitný maklér:
Lucia Bartková
+421 903 473 931

Chcete krásny, veľký slnečný pozemok s vysnívaným domom v tichej uličke, v dedinke s plnou vybavenosťou a ľahkou dostupnosťou hneď do 3! väčších miest aj do Bratislavy?
V MADUNICIACH NA VÁS ČAKÁ!

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj starší 3- izbový rodinný dom v tejto dedinke v okrese Hlohovec.

Rodinný dom je z roku 1972, v pôvodnom, ale veľmi dobre udržiavanom stave. Je možné okamžite nasťahovanie a užívanie ako aj rekonštrukcia podľa predstáv nového majiteľa.
Dom stojí v tichej a kľudnej uličke neďaleko hlavnej cesty. Je čiastočne podpivničený a je napojený na verejný rozvod vody, kanalizácie, plynu a elektriny. Dom má pochôdznu povalu, po prestavbe možné zobytnenie.

Pozemok má nádherných 1006 m². Poskytuje dostatok priestoru na úžitkovú, produkčnú časť ako aj na okrasnú výsadbu, relax a bez problémov aj bazén!
K domu patrí tiež pôvodná hospodárska prístavba s letnou kuchyňou.

Dispozičné riešenie: - vstupná miestnosť, zádverie, chodba, kuchyňa, komora, kúpeľňa s toaletou, izba, obývacia izba a spálňa . Vstup do pivnice a schodisko na povalu.

Okná na dome sú pôvodné, rovnako aj strecha. Dom je vykurovaný plynovým kotlom s liatinovými radiátormi. Celkovo je dom vo veľmi dobrom stave. Odporúčame vidieť!

V obci je základná škola s materskou školou, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, mäsiarstvo, ovocie-zelenina, reštaurácie, pošta, detské ihriská.
Madunice majú výbornú dostupnosť do okresných miest Hlohovec - 8km, Trnava – 15km, Piešťany – 18km a v blízkosti obce je výjazd na D1.

Pokiaľ Vás táto nehnuteľnosť zaujala, prosím neváhajte ma kontaktovať!

V prípade potreby ponúkame bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc s prepisom všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie