Predaj chaty 64 m2, Hamuliakovo

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
93 000 €
Realitný maklér:
Marta Poláková
0904 155 746

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj rekreačnú chatu s priľahlým pozemkom, nachádzajúcu sa v pokojnej a tichej lokalite, v obci Hamuliakovo /17 km južne od Bratislavy/.
Chata sa nachádza neďaleko dunajskej hrádze, v rekreačnej/ záhradkárskej oblasti, obklopenej zeleňou. Chata je murovaná, jednopodlažná, podpivničená, v pôvodnom stave. Predáva sa zariadená, s možnosťou okamžitého užívania.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Prízemie chaty tvorí:
MIESTNOSŤ s jedálenským kútom /funkčnými kanadskými kachľami, sedačka, drevený jedálenský stôl s lavicou a stoličkami, TV/
KUCHYNSKÝ KÚT - chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie s dvojplatničkou, dres, mikrovlnka
KÚPEĽŇA s toaletou - sprchový kút, WC, umývadlo
Poschodie – 2 samostatné miestnosti s posteľami, skriňa, komoda

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Priamo na pozemku je zavedená elektrina, voda je riešená studňou /je vhodná na pitie, varenie i polievanie záhrady/, odpad je riešený žumpou /12 m3/. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom kanadských kachiel.
V celom objekte je na poschodí plávajúca podlaha, na prízemí dlažba, drevené okná s mrežami.

Parkovanie je možné vo dvore, i pred chatou.

Zastavaná plocha: 81 m2
Úžitková plocha : 64 m2
Záhrada: 261 m2
Celková plocha: 342 m2

Pozemok je udržiavaný z okrasnými stromami. V záhrade nájdete priestor pre svoju realizáciu, ako i miesto pre relax a posedenie, či grilovačku s rodinou a priateľmi.

VÝHODY A CELKOVÝ DOJEM:
-Pokojné bývanie v príjemnom prostredí, ktoré ponúka možnosti na aktívne trávenie voľného času, ako je šport či turistika
-Bezproblémové parkovanie pri chatke
-V blízkosti dunajskej hrádze

LOKALITA A OKOLIE:
- Dobrá občianska vybavenosť / potraviny, reštaurácia, lekár, škola, škôlka, pošta/
- Pestré trávenie voľného času / dunajská hrádza a lužné lesy, cyklotrasa, fitnesscentrum, zimný štadión s celoročným využitím, futbalové a volejbalové ihrisko/
- Veľkou výhodou nehnuteľnosti je len 4km vzdialený športovo-relaxačný komplex X-Bionic Šamorín, nachádza sa v ňom množstvo kvalitných reštaurácií, kino, aquapark, vnútorné i vonkajšie bazény, športoviská, fitness centrum, jazdecký areál.

Zaujala Vás táto ponuka a radi by ste rekreačnú chatku videli naživo? Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnime si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie