Predaj bytu (3 izbový) 72 m2, Nové Zámky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
119 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 72 m²
Realitný maklér:
Štefan Nagy
0907771005

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt v meste Nové Zámky, Komárňanská ul. Byt je v lokalite blízkeho centra a v dosahu obchodov, nemocnice a všetkej potrebnej občianskej vybavenosti.
Nachádza sa na 6/8 poschodí bytového domu. Podlahová plocha bytu má výmeru 72 m2 a prislúcha k nemu aj veľká lodžia a murovaná pivnica. Do bytu sa vstupuje cez samostatnú chodbičku spoločnú s jedným susedom, ktorá poskytuje viac súkromia a zabraňuje hluku zo schodiska a výťahu.
Dispozičné riešenie: vstupná chodba prepojená s kuchyňou a jedálňou, obývacia izba, 2 samostatné izby, kúpeľňa s toaletou. Priestranná lodžia je prístupná z obývačky, kuchyne a aj zo spálne.
Na byte prebiehala od r. 2020 až do súčasnosti postupná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa: plastové okná, nové interiérové dvere, stierky, murované jadro, plávajúca podlaha, dlažba. Bola menená aj kuchynská linka, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a samozrejmosťou sú vstavané spotrebiče (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu). V kuchyni je miesto aj pre jedálenský stôl so 4 stoličkami. Na odkladanie šatstva a iných potrebných drobností slúžia novovybudované šatníkové priestory v chodbe a v spálni. Úprava dispozície bytu zabezpečila zväčšenie kúpeľne, ktorá disponuje vaňou.
Byt je čistý, udržiavaný, vkusne zariadený a po nadobudnutí je ihneď obývateľný. Predáva sa aj so zariadením.
V bytovom dome prebehla rekonštrukcia vstupnej chodby a zateplenie fasády, vnútorných priestorov, výťahov.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (škôlka, škola, obchody, poliklinika, kostol, zastávka MHD).
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie