Pôvodný dom na zbúranie na priestrannom rožnom pozemku v malebnej dedinke Šarkan

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
18 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Šarkan
Plocha: 140 m²
Plocha pozemku: 1269 m²
Realitný maklér:


Popis
Pôvodný dom na zbúranie sa nachádza na priestrannom rožnom pozemku v malebnej dedinke Šarkan. Pozostatky domu sú vhodné na zbúranie, na jeho mieste je však možné postaviť nový dom, keďže disponuje súpisným číslom.
Pozemok je mierne svahovitý o rozlohe 1269 m2. Má štvorcový tvar a je z neho krásny výhľad na okolité kopce a prírodu a je možné z neho pozorovať západ slnka. Na pozemku sa nachádza aj pôvodná pivnica a prípojka na obecný vodovod. Elektrický stĺp je priamo pri pozemku.
Dedinka je kľudná malá obec medzi kopcami v doline, kde ťažko nájdete signál na mobil, preto je toto miesto ideálne na únik od mestského ruchu, je to miesto, kde sa vrátite akoby v čase, zrelaxujete v prírode. Cez dedinu preteká potok a zdobí ju krásny barokový kaštieľ. Obec hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, kde nájdete náučný chodník.
V neďalekom meste Štúrovo sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo, pri ktorom sa na druhej strane Dunaja nachádza aj historické maďarské mesto Ostrihom a najjužnejšie pohorie Burdov, vhodné na nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie