RADO | Na predaj 3i byt s parkovacím miestom, Slnečné námestie, TN

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
189.900,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na predaj nadštandardne prerobený 3-izbový byt s rozlohou 72 m2 vo vyhľadávanej lokalite. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 2, v tehlovom bytovom dome bez výťahu, v Trenčíne na ulici Sama Chalupku. Prislúcha k nemu veľká pivnica (15 m2), jeden balkón (6 m2) a označené parkovacie miesto pred domom. Rodiny s malými deťmi poteši aj poloha bytového domu, ktorý sa nachádza v slepej ulici a poskytuje tak bezpečné miesto na hranie pred domom.
Už po vstupe do tohto bytu je jasné, že sa jedná o unikátnu prerábku. Je zrejmé, že tu nezostal "kameň na kameni". Z dostatočne veľkej chodby sa vstupuje do samostatnej izby, spálne, obývacej izby, kuchyne, samostatného WC a prekrásnej kúpeľne s dvomi menšími oknami. V luxusnej kúpeľni sú umiestnené dve štýlové umývadlá, dve podsvietené zrkadlá, veľký sprchovací kút a samostatne stojaca vaňa. Na samstatnom WC a v kúpelni boli použité španielské obklady a sanita. Kúrenie v byte je teplovodné cez jeden centrálny plynový kondenzačný kotol, takisto aj ohrev teplej vody je riešený centrálne. Každý byt (v bytovom dome sú celkovo 4 byty) má svoje meranie spotreby tepla. Kuchyňa a obývačka sú prepojené a vďaka oknám a vstupu na balkón je v nich dostatok svetla, čo celému bytu dodáva pocit priestrannosti a vzdušnosti. Každého poteší veľký balkón v kuchyni s výhľadom na slepú ulicu, v ktorej sa bytový dom nachádza.
Tento tehlový bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný - zostali len obvodové a nosné steny. Zateplenie je 15 cm polystyrén, následne lepidlo a silikonová omietka. V celom byte sú plastové okná (sedemkomorové trojsklo). Predpríprava na exteriérové, elektricky ovládané žalúzie - kastlíky sú zaometané. Dalo by sa povedať, že ide o novostavbu, pretože bola na novo robená elektroinštalácia, plynová inštalácia a vodoinštalácia. Urobené sú nové cementové potery, vnútorné omietky a sádrokartóny. Podlahy v byte sú plávajúce (hrúbka 8 mm, nemeckej výroby), pod podlahou je parozábrana a izolačná penová fólia. V celom byte sú bodové LED svietidlá. Byt je robený v standarde. Interiérové dvere aj obložky sú v neutrálnej bielej farbe. Vstupné dvere sú bezpečnostné s protipožiarnou ochranou. O bytový dom sa bude starať správcovská spoločnosť.
Kolaudácia stavby bude 11/2023, taktiež k dispozícii na predaj a bývanie bude 11/2023.
Lokalita Slnečné námestie má svoju atmosféru vďaka súkromiu, ktoré poskytuje. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť - v blízkosti je škola, materská škôlka, nákupné centrum Lidl, Kaufland. Do centra mesta sa dostanete pešo za niekoľko minút.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/models/GupPGEvGcA2?cta_origin=all_spaces_page§ion=media&organization=4xD4MFRfrAY
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie