RADO | Slnečný stavebný pozemok 1633m2, Melčice-Lieskové okres Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Melčice-Lieskové, situovaný približne 12 km od mesta Trenčín. Tento pozemok má maximálnu šírku 29 metrov a disponuje platným územným plánom umožňujúcim novému majiteľovi ihneď začať s výstavbou.
Terén pozemku je nepravidelne rovinatý, čo môže ponúkať zaujímavé možnosti pre výstavbu. Aj keď inžinierske siete zatiaľ nie sú na pozemku dostupné, ich pripojenie je možné a nachádzajú sa len 20 metrov od hranice pozemku, čo je významnou výhodou pre budúcich majiteľov.
Zaujímavosťou je, že tento pozemok je možné rozparcelovať na dva samostatné pozemky, umožňujúc tak výstavbu dvoch rodinných domov. Toto je skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú vhodné miesto pre svoj nový domov alebo investičnú príležitosť.
Obec Melčice-Lieskové, poskytuje občanom rôzne služby a príležitosti. Medzi týmito sú obchody, reštaurácie, kaviarne, lekárne a služby v oblasti zdravotnej starostlivosti, školské zariadenia pre vzdelávanie miestnych detí, kultúrne centrá pre podujatia a koncerty, verejná knižnica, športové zariadenia a príležitosti na vonkajšie aktivity v krásnom prírodnom prostredí. Okrem toho môže byť k dispozícii verejná doprava pre pohodlný prístup do okolitých miest a regiónov. Cenu ponúknite !!!
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie