RADO | Chatka so záhradou 400m2, Nové mesto nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
52.000,- €
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj Chatku so záhradou v záhradkárskej oblasti o rozlohe 400m2. Chatka sa nachádza v tichom prostredí medzi kanálom a Váhom.
Po vstupe do chaty sa po ľavej strane nachádza menšia izba, z chodby je spravená menšia kuchynka a po pravej strane vedú schody na horné podlažie. To je rozdelené na chodbu s balkónom a menšiu izbu. Vedľa chaty je spravená zastrešená terasa. Celá chatka je podpivničená. V jednej časti sa nachádza studňa do starším bojlerom. Táto miestnosť bola pôvodne myslená ako kúpeľňa.
Nie je tu kanalizácia, záhradkári tu wc riešia formou suchého wc.
Pozemok je rovinatý s kopou stromov. K chate sa dostanete s autom. Cesta je už miestami hrboľatá, miestami vysypaná kamienkami a miestami asfaltová, ale prístup ku chate je bezproblémový. Pred chatou zaparkujete dve autá.
Cena chaty s pozemkom je: 52 000,-eur
viac fotiek na: www.radoteality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie