Na predaj rodinný dom v Tešedíkove.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
83 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Šaľa
Obec: Tešedíkovo
Realitný maklér:
0944 044 055
Veronika Korgová
korgova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný, kompletne zariadený 3-izbový rodinný dom v kľudnej lokalite, v obci Tešedíkovo, len 6km od okresného mesta Šaľa a 16km od mesta Galanta. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená, stačí sa nasťahovať!

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou:
nové plastové okná a dvere, komplet nové elektrické rozvody, vodovodné a kanalizačné potrubia, nové potery, dlažba. Dom je napojený na vlastnú studňu, elektriku a kanalizáciu. Ohrev TÚV zabezpečuje bojler a vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s termostatom, ktoré sa automaticky vypnú po zahriatí na nastavenú teplotu.

Dispozičné riešenie domu:
Predsieň z ktorej sa vstupuje do 2 nepriechodných izieb a do kuchyne, z kuchyne do ďalšej izby a do kúpeľni/ s WC a sprchový kút/.
Z príjemnej presvetlenej predsiene sa dostaneme aj do technickej miestnosti kde sa nachádza wc a práčka.

Nehnuteľnosť je priestranná, svetlá so zastavanou plochou 100m2. K domu prislúchajú ešte dve vonkajšie miestnosti na náradie.
Celková výmera pozemku, na ktorom stojí dom je 374m2 ale dá da dokúpiť parcela 1200m2 vtedy je spolu cena 99.500eur, / dĺžka 103m, šírka 16m/. Veľkolepá záhrada ponúka rôzne možnosti využitia ako aj priestor na stavbu ďalších nehnuteľností.

Pekný domček Vám zabezpečí príjemné celoročné bývanie v tichej lokalite alebo ako chata pre dokonalý víkendový relax.
Obec Tešedíkovo má kompletnú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola, pošta, lekáreň, SAD, obchody, reštaurácia, pohostinstvo, cukráreň, Mustang ranč, futbalové ihrisko, detské ihrisko.

Cena: 79.900,-Eur vrátane zariadenia ako vidíte na fotkách, stačí sa presťahovať.

Odporúčam obhliadku, ktorú si dohodnite na tel.č.0944 044 055.

Pomôžeme Vám aj s vyriešením financovania cez hypotekárny úver.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie