Predaj chaty 220 m2, Osrblie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Osrblie
Realitný maklér:
Anna Přidalová
0948 611 595

RE/MAX ponúka na predaj 5 izbovú ( 18 lôžok) rekreačnú chatu v atraktívnej turistickej oblasti obce Osrblie, situovanú v blízkosti biatlonového areálu- tichej okrajovej časti obce.

Trojpodlažná stavba je na katastri zapísaná ako rodinný dom. Na prvom nadzemnom podlaží ( prízemí) stavby sa nachádza predsieň, schodisko, chodba, veľká kúpeľňa s vaňou, práčovňa s technickým zázemím, terasa, priestranná denná časť, ktorú tvorí plnohodnotne vybavená kuchyňa, jedáleň a útulná obývačka s krbom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s indukčnú varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, kombinovanou chladničku, umývačkou riadu, kuchynskými pomôckami, kávovarom, rýchlo varnou kanvicou, toastovačom a hriankovačom.

Na druhom podlaží ( 1 poschodí) sa nachádzajú tri spálne, chodba a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, chodba, schodisko.
Na treťom podlaží ( 2 poschodí ) sú dve spálne kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, predsieň.
Izby.

Pôvodná stavba z roku 1984 prešla v rokoch 2004 až 2017 komplexnou rekonštrukciou. Vykurovanie ústredné, zdroj paliva elektrický kotol a tuhé palivo- krb. Ohrev teplej vody el. bojlerom. Voda obecná. verejná kanalizácia. Chata je pokrytá WiFi internetovým signálom.


K Chate prislúcha veľký oplotený, upravený pozemok o rozlohe 2078 m2 ( ktorý z jednej strany hraničí s riečkou Osrblianka) a je vysadený okrasnými drevinami, kríkmi a kvetmi. Na pozemku je osadená nová sudová sauna.

Pozemok ponúka možnosť vybudovať ďalšie dve až tri menšie chatky.
Aktuálne je nehnuteľnosť užívaná na krátkodobý prenájom ( ubytovanie) a ponúka sa na predaj so zariadením a vybavením, čo znamená že môžete chatu ihneď užívať bez nutnosti ďalších investícií.

Táto nehnuteľnosť v lone krásnej prírody a ticha je vhodná na rekreačné využitie ako aj trvalé rodinné bývanie, ktoré môžete spojiť s podnikaním v oblasti cestovného ruchu. ( krátkodobý alebo dlhodobý prenájom) a osloví milovníkov ticha, prírody, turistiky, zimných športov, alebo ľudí so záujmom o podnikanie v oblasti cestovného ruchu.

Kam na výlet v Osrblí a blízkom okolí? Tipy na výlet Osrblie a okolie | 100+ atrakcií | KamNaVylet.sk

Osrblie a jeho okolie Vás zaručene chytí za srdce!

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť ? Volajte, píšte rada Vám poskytnem bližšie informácie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie