Predaj domu 200 m2, Šamorín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
389 000 €
Realitný maklér:
Dušan Benkovský
0903 274 725

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v Šamoríne

Dom sa nachádza v tichej zastavanej lokalite, pričom kolaudácia RD bola v roku 2016

Dom je postavený z pálených tehál Heluz Family plus 38, priečky Heluz 11,5, strop Heluz Miako.
Škridla Tondach Samba 11 čierna glazúra, Izolácie: podlaha Styrodur, zateplenie polystyrén(15cm), strecha zateplená s Unirol plus a Unirol Profi(20cm+18cm).

Fasáda - Baumit Starcontact White+Baumit Silikontop.
Vykurovanie: Plynový kondenzačný kotol Junkers CerapurComfort+120L zásobník Bosch.
V celom dome aj v garáži je podlahové teplovodné kúrenie (Rehau Rautherm S).
Okná, terasové a balkónové dvere sú zn. Salamander Bluevolution 92 potiahnuté fóliou vo farbe hliník. Strešné okná zn. Velux. Vchodové dvere sú hliníkové zn. Perito s profilom Heroal.
Vstup z garáže do domu zabezpečujú bezpečnostné dvere zn. Sherlock. Garáž je priestranná (33m2) s montážnou jamou, nad celou garážou je úložný priestor.
Vstup do domu a do garáže je cez brány na diaľkové ovládanie. Zámková dlažba je v rozmeroch 20cmx10cm. Vonkajšie hliníkové žalúzie (Z90) sa ovládajú pomocou aplikácie. Závlaha celého trávnika je ovládaná cez aplikáciu Gardena(Gardena Sprinkler System).
Na pozemku sa nachádza narazená studňa s čerpadlom Grundfos. Predný plot je vymurovaný z DT20 a obložený bezšpárovými tehličkami zo štiepaného betónu, bočný a zadný plot je betónový s podhrabovou dosku, druhý bočný plot je zmontovaný z dielcov na základovom páse. Na pozemku sa nachádza aj vymurovaná zateplená búda pre psa.

Vonkajšia terasa má rozlohu 18m2 a je zakrytá kovovou konštrukciou a polykarbonátovými bronzovými doskami hrúbky 16mm.
Interiér: Zásuvky a vypínače zn. Legrand. Dlažba na prízemí zn. Marazzi, kuchynská linka je lakovaná a robená na mieru zn. Damon (biely lesk), pracovná doska je z kamennej žuly (galaxy), spotrebiče zn. Siemens, drez silgranit Blanco,doplnky Blanco, nerezová batéria Hansgrohe). V obývačke je krb (Kobok) lemovaný kamennou žulou, komín Schiedel Stabil. Kúpeľňa prízemie: obklad a dlažba zn. Marazzi, kalené sklo v sprchovom kúte, batérie zn. Grohe, záchod a bidet Duravit durastyle, kúpeľňový nábytok zn. Pelipal.
Schody na poschodí sú obložené dlažbou Marazzi. Kúpeľňa na poschodí: oklad a dlažba zn. Rako Boa, vaňa Teiko Spinell 180, kúpeľňový nábytok zn. Sanipa (lakovaný,biely lesk), batérie Grohe. Toaleta: záchod a bidet zn. Duravit durastyle, obklad a dlažba zn. Rako Boa, batérie Grohe.

V izbách na poschodí sú laminátové plávajúce podlahy. V celom dome sú stavané skrine zn. Divendoor. Na prízemí sú fóliované interiérové dvere, na poschodí s úpravou CPL. Balkón má rozlohu 6mx1m. V celom dome je natiahnutá kabeláž na alarm. Internet a televízia jecez optické káble. Dom sa vyznačuje veľmi nízkymi nákladmi na bývanie.
Rozmery: prízemie: obývacia miestnosť 30m2, kuchyňa 12m2, izba 8m2, kúpeľna 6m2. Poschodie: izba 18m2, izba 18m2, izba 12m2, toaleta 3,5m2, kúpeľňa 9,5m2.

K domu je kompletná fotodokumentácia
Cena vrátane právneho a realitného servisu 389.000 €

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie