BOSEN | Na predaj 4 izbová novostavba v tichej lokalite na Lúčnej ulici, Marianka, 120m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
280 000 €
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 4 izbový byt typu mezanín so záhradou v radovej zástavbe pozostávajúcej z troch obytných jednotiek, v obci Marianka na Lúčnej ulici.

BYT: Výmera úžitkovej plochy bytu predstavuje 120,33 m2, záhrada 98 m2 a vstupná terasa 68m2. Byt pozostáva z dvoch podlaží a je orientovaný na severovýchod.

DISPOZÍCIA: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s kúpeľňou a prípravou na sprchový kút a WC, technická miestnosť s vývodom na práčku a bojlerom, z chodby sa dostanete do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou, jedálenskou časťou a výstupom na záhradu. V kuchynskej časti sa nachádza špajza. Z obývacej izby vedie schodisko na prvé poschodie na ktorom sa nachádzajú tri izby, šatník a kúpeľňa s predprípravou na vaňu, dve umývadlá a WC.

ŠTANDARD: Byt je zateplený a predáva sa v stave holobyt a disponuje vodným podlahovým kúrením, komínom s vývodom na krb, plynovým bojlerom, plastovými oknami a dverami, elektrickými zástrčkami.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=STJve8uD1Uy

LOKALITA: Marianka je charakteristická tichým prostredím s množstvom zelene v blízkosti Malých Karpát. Nachádza sa iba 20 minútod centra mesta Bratislavy. Veľkou výhodou je napojenie na diaľnicu ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti. Na okolí sa nachádzajú škôlky, základná škola, reštaurácie, fitness a do 5 minút autom sa nachádzajú potraviny Kaufland, Billa a Tesco.

CENA: 280.000€

MAKLÉR: Adam Beliansky
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie