Rodinný domček vhodný na rekonštrukciu blízko prírody.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
37 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Šaľa
Obec: Neded
Realitný maklér:
0917 071 051
Judita Mrva
mrva-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný domček v pôdnom stave v obci Neded. Nachádza sa na rovinatom pozemku veľkom 740 m/2. Postavaný bol v rokoch 1965 z tehál.
Dispozične pozostáva zo štyroch izieb, špajze a veľkej vstupnej chodby, ktoré sú v prednej časti domu. Za domčekom sa nachádza prístavba ,kde je kuchyňa aj kúpeľńa, ďaľšia izba a hospodárska miestnosť. V dome je zavedená elektrika, plyn, voda , ktoré sú v pôvodnom stave a čiastočne je podpivničený . Kanalizácia je pred domom .

Názor makléra:
Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre mladé alebo večšie rodiny s deťmi. Potrebná je rozsiahlejšia rekonštrukcia nakoľko v domčeku sa dlhšie nebýva ,čo sa poznačilo na jeho stave. Poloha domu je super , v blízkosti je rybník- oáza pokoja a oddychu.
V blízkosti sú obchody, reštaurácia , autobusová zastávka , auto umyváreň , posilňovňa , jazero .
V obci je kompletná občianska vybavenosť . Vzdialenosť najbližších miest Šaľa 20 km, Kolárovo 20 km , Nové Zámky 35 km , Dunajská Streda 35 Km, Bratislava 80 km.
Domček odporúčam pozrieť vzhľadom k super cene = cene pozemku.


V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie