Nádherná novostavba pre náročných - Pruské - Podvažie.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
319.900,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Pruské
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

R E Z E R V O V A N Ý ! RADO Reality Vám exkluzívne ponúka krásnu novostavbu rodinného domu v obci Pruské, časť Podvažie! Ak si potrpíte na kvalitu a šedý priemer nie je Vaša šálka kávy, tak táto ponuka je určená práve pre Vás!
Rodinný dom typu bungalov stojí na slnečnom rovinatom pozemku s výmerou 1047 m2. Zastavaná plocha domu je 184 m2, jeho úžitková plocha je 135 m2, vďaka čomu je tento dom vzdušný a priestranný. Tehlová, zateplená murovaná stavba je kvalitne spracovaná s citom pre detail a množstvom technických vychytávok. Určite oceníte diaľkovo ovládané exteriérové žalúzie na všetkých oknách, ktoré Vám zabezpečí súkromie a príjemnú klímu aj počas slnečných letných dní. O vykurovanie sa stará plynový kotol v kombinácií s podlahovým kúrením. Odpad je riešený žumpou, výhodou je vlastná studňa. Veľkým plusom je inteligentná aplikácia, cez ktorú môžete na diaľku ovládať kúrenie, skontrolovať kamery a alarm, či dokonca otvoriť bránu a garáž.
Dispozícia domu je takisto nadčasová a veľmi dobre riešená. Po vstupe Vás privíta priestranná predsieň s vkusným vstavaným nábytkom. Vľavo sa nachádza technická miestnosť. Z predsiene vojdete do nádhernej otvorenej dennej časti (55 m2) spájajúcej obývačku s jedálenskou časťou a kuchyňu. Určite Vás očarí krb, ktorý je srdcom domu. Príjemnú a elegantnú atmosféru dotvára medená stena či luxusné lustre. Kuchyňa je vybavená všetkými vstavanými spotrebičmi (varná doska, digestor, rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka) a poskytuje dostatok pracovného aj úložného priestoru.
V dome nájdete dve detské izby (12m2 + 12m2) pri ktorých sa nachádza prvá kúpeľňa s fenomenálnou voľne stojacou vaňou. Hlavná spálňa (16m2) je takisto nadštandardne riešená - disponuje vlastným šatníkom a samostatnou druhou kúpeľnou s obrovským sprchovým kútom. Svojho štvorkolesového miláčika si môžete zaparkovať v garáži, ktorá je súčasťou domu. Cez garáž vyjdete aj na povalu, kde nájdete dostatok úložného miesta na sezónne veci. Dispozíciu domu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=ghuLzRbjNw7
Po práci si môžete oddýchnuť na priestrannej terase, prístupnej z obývačky, za ktorou sa nachádza veľkorysý dvor, ponúkajúci široké možnosti využitia. Či už si radi dopestujete vlastnú zeleninu a ovocie, postavíte ihrisko pre deti, alebo túžite po vlastnom bazéne. Pozemok, ako aj celý dom ponúka svojmu novému majiteľovi dostatok súkromia a množstvo komfortu.
Lokalita je v novej, slnečnej, rovinatej časti obce Pruské - Podvažie. Obec sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do okolitých miest - Ilava 3 km, Dubnica nad Váhom 8 km, Trenčín 20 km. Obrovskou výhodou je aj blízke napojenie na diaľnicu D1 - 3 km.
Ponuka je vhodná pre ľudí, hľadajúcich krásny nový dom v kľudnom prostredí, v nadštandardnom predvedení s viacerými inteligentnými technickými riešeniami. Dom sa predáva vrátane všetkého zariadenia a je kúpou voľný.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie