Okúzľujúci bungalov v Trnovci nad Váhom na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
254 500 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Šaľa
Obec: Trnovec nad Váhom
Plocha: 136 m²
Realitný maklér:
0940 215 449
Bc. Zlatica Gregorová
gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Realitná kancelária Dobré Reality s r. o. Vám ponúka na predaj rodinný dom. Tento prízemný bungalov sa nachádza v obci Trnovec nad Váhom (okres Šaľa). Pasívny nízkoenergetický dom poskytne budúcemu majiteľovi dostatok súkromia v príjemnom prostredí obce s kvalitnou občianskou vybavenosťou.

Ponúkaná nízkoenergetická nehnuteľnosť je vybudovaná z termooceľového systému, disponuje podlahovým kúrením, ktoré zabezpečuje tepelné čerpadlo, v dome je klimatizácia i rekuperácia. Povala domu je pochôdzna.

Zastavaná plocha je 136m2, úžitková plocha je 124 m2. Celková plocha pozemku je 633m2.
Dom pozostáva z troch samostatných izieb, obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, kúpeľne s rohovou vaňou, samostatného botníka, práčovne. Bonusom tejto ponúkanej nehnuteľnosti je štýlový krb v obývacej miestnosti, vstavané skrine, menšia terasa tesne pri výstupe z domu do záhrady a druhá, väčšia terasa (12 m2), ktorej súčasťou je drevený altánok s paletovým nábytkom. Súčasťou domu je samostatne stojaca garáž (9x4 m). V sympatickej a udržiavanej záhrade s oddelenou úžitkovou časťou sa nachádza aj miestnosť, určená na saunovanie, odkladací priestor alebo izbu a nechýba ani štýlový drevený záhradný domček na odkladanie náradia.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite na slnečnom rovinatom pozemku s dobrým prístupom a výbornou dopravnou dostupnosťou do blízkych obcí aj miest. Budúcemu majiteľovi ponúkne perfektný komfort, stačí sa len nasťahovať.


Vzdialenosti:
Trnovec nad Váhom-Šaľa: 7 km
Trnovec nad Váhom-Sereď: 28 km
Trnovec nad Váhom-Trnava: 43 km
Trnovec nad Váhom-Bratislava: 85 km
Trnovec nad Váhom-Nitra: 25 km


Cena 254 000€.


V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: 0940 215449 alebo e-mailom: gregorova-ZVNC-dobrereality.sk.

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie