Na predaj rekreačný lesný pozemok - Brvnište.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
10.000,- €
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj rekreačný lesný pozemok v obci Brvnište! Pozemok s výmerou 1648 m2 a rozmermi približne 14 m x 125 m sa nachádza na okraji lesa, len kúsok od dediny. Vedený je ako trvalý trávny porast a je možné ho využiť na rekreačné účely.
Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste, posledných 100 m po kamenistej ceste. Vo vzdialenosti približne 100 m sa nachádzajú aj prvé domy a inžinierske siete. Pozemok ponúka možnosť stavby rekreačnej chatky, hubárčenia a oddychu od každodenného zhonu a stresu.
V obci Brvnište nájdete školu, škôlku, kostol, obchody, pohostinstvá, autobusové zastávky. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Papradno vzdialenom 1 km, alebo v okresnom meste Považská Bystrica dostupnom 13 km, diaľnica D1 je vzdialená 12 km.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie