RADO | Na predaj nebytový priestor v novostavbe, Veľkomoravská, TN

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
120.000,- €
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj moderný nebytový priestor v novostavbe na ulici Veľkomoravská, Trenčín - Zlatovce. Možnost odpočtu DPH. Tento útulný a plne zariadený priestor má rozlohu 44 m2 a prislúcha k nemu aj 10 m2 pivnica. Kolaudácia bytového domu, kde sa nebytový priestor nachádza prebehla v roku 2022 a tento nebytový priestor bol dokončený v 10/2023. Priestor je rozdelený na dve časti a je moderne a prakticky usporiadaný. V prvej časti je vstupná chodba, kuchyňa s obývacím, jedálenským a odpočinkovým priestorom. Kuchynská linka je na mieru robená a je plne vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska a mikrovlnka). V kúpeľni s toaletou a sprchovým kútom sa nachádza aj práčka. Druhá čast priestoru je oddelená sklenenými dverami a nachádza sa tu spacia časť s manželskou posteľou. Okrem toho tu nájdete 2x smart TV Samsung a vonkajšie žalúzie s diaľkovým ovládaním.Všetko je úplne nové a nádherne zariadené.
Mesačné náklady tohoto nebytového priestoru sú 190 EUR a zahŕňajú všetky náklady vrátane predpisov, fondu opráv, elektriny, kúrenia a upratovania spoločných priestorov. Systém kamerového dohľadu je nainštalovaný v rámci budovy, čo zabezpečuje bezpečnosť a pohodlie.
Je možnosť dokúpiť parkovacie miesto priamo pred budovou alebo za ňou, v dvore. Cena dohodou.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/models/u4vhxx2YDGP?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
Tento priestor je ideálnou investíciou alebo príležitosťou na podnikanie. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie