Prenájom zariadeného 2.5i bytu neďaleko Auparku

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
550 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom priestranný, pekný, slnečný 2,5-izbový byt, kompletne zariadený, s klimatizáciou, balkónom, šatníkom a pivničným priestorom.Podlahová plocha bytu predstavuje 67 m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí na pavlači v bytovom dome na Gercenovej ulici v Bratislave.
Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, jedáleň, obývacia izba s prístupom na balkón, spálňa so samostatným šatníkom, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.
Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi ako plynová varná doska, vstavaná rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. V spálni sa nachádza pohodlná manželská posteľ a samostatný šatník. Na chodbe je taktiež kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Medzi chodbou a obývačkou sa nachádza jedáleň. V obývacej izbe sa nachádza priestranný gauč.
Bytový dom na Gercenovej ulici sa nachádza v mestskej časti Petržalka, neďaleko Auparku s kompletnou občianskou vybavenosťou a s výbornou dostupnosťou do centra.
Byt je voľný od 01.12.2023.
Cena nájmu: 550 EUR/mesiac + 210 EUR energie a služby (záloha na energie, internet + TV, služby a poplatky správcovskej spoločnosti - vyúčtuje sa podľa skutočnej spotreby 1x ročne)
Byt je vhodný max. pre 2 dospelé osoby, v byte nie je povolené fajčenie ani domáce zvieratá.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie