Rodinný dom v pôvodnom stave – Sedliská

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
85 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Vranov nad Topľou
Obec: Sedliská
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 1915 m²
Realitný maklér:


Popis
V obci Sedliská ležiacej len 7 min. autom z okresného mesta Vranov nad Topľou, Vám ponúkame priestranný dom vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na vedľajšej ulici v smere na koncovú obec Vyšný Kazimír.

Rodinný dom pozostáva z dvoch časti, a to zadnej pôvodnej a prednej, neskôr pribudovanej časti. Dispozične pozostáva z 5 izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, vstupnej predsiene, dvoch špajzí a loggie. Zároveň zo vstupnej predsiene sa dostanete do pivničných priestorov domu, kde v minulosti bola aj kotolňa , resp. technická miestnosť.
V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Momentálne je odpojený prívod plynu a elektriny.

Pozemok má celkovú výmeru 1915 m2 a nájdete na ňom okrem ovocných stromov aj priestory na náradie, dvoj-garáž, vlastnú studňu. Súčasťou pozemku je aj maličký, murovaný domček pozostávajúci zo vstupnej chodbičky, izby a špajze, ktorý po prerobení môže slúžiť ako letná kuchynka či priestor pre hostí.

Pre miestnych obyvateľov obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Lokalita je známa vďaka hradu Čičva, či neďalekej Vodnej nádrži Domaša.

Ak plánujete prerobiť si dom na bývanie podľa vlastných predstáv len pár min. autom od Vranova n. Topľou, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií.

Viac na www.romantickechalupy.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie