Predaj bytu (2 izbový) 64 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
104 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 64 m²
Realitný maklér:
Jozef Čuboň
+421902031342

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj veľkometrážny 2 izbový byt vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite mesta Nitra Klokočina - na Čajkovského ulici. Bytový dom je samostatný, obkolesený vysokými stromami. Okolo sú vybudované parkovacie plochy.
Bytový dom je kompletne zateplený, je vybavený 2 výťahmi. Bola vykonaná celková rekonštrukcia, výmena stúpačiek, zateplenie obvodového plášťa a strechy, výmena balkónov za väčšie hliníkové, maľovanie interiéru, zateplenie pivničných priestorov a vestibulu, plastové okná na medziposchodiach a na pivniciach. Bol namontovaný rozvod optickými vláknami. Zo schodišťa sa dostanete do bytu cez samostatnú uzamykateľnú chodbu spoločnú pre 2 protiľahlé byty. Byt má výmeru 64 m2 + veľký balkón, nachádza sa na 3.poschodí z 11.
Dispozične pozostáva: chodba 2,5 m x 3,5 m, spálňa 5 m x 3,5 m, samostatné WC 1,1 m x 0,8 m, kúpeľňa 1,6 m x 2,5 m, obývacia izba 6 m x 3,5 m, kuchyňa 3,5 m x 3,0 m, špajza 1,2 m x 1,0 m, väčší hliníkový balkón 3,5 m x 1,2 m, plus pivnica.
Do všetkých miestností je samostatný vstup. Byt má namontované plastové okná. Samotný byt je v pôvodnom veľmi zachovalom stave, vhodný pre okamžité nasťahovanie. Je vhodný pre rodiny s deťmi.
Na sídlisku neďaleko bytového domu sa nachádza jedna z najlepších základných škôl Benkova (aj pre nadané deti), v blízkosti domu je materská škôlka, v okolí je dostatok zelene a ihriská. V tejto časti je aj dostatok parkovacích miest, kde nie je problém zaparkovať. Pár minút peši sa nachádza aj pošta, obchodné stredisko Sandokan, poliklinika, kostol, Billa, Family centrum, Lidl, Kaufland, zastávky MHD sú vzdialené tiež neďaleko domu. Bývanie v tejto časti je bezpečné, pokojné a lokalizované tesne vedľa rodinných domov. Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie