BOSEN | Komplet zariadený 2izbový byt

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
Realitný maklér:
+421 904 929 253
Tomáš Mrva
t.mrva@bosen.sk

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt, v meste Dunajská Streda - lokalita Nová Ves. Byt sa nachádza v obľúbenej časti mesta -Pannónsky háj na 1.poschodí (na zvýšenom prízemí) z 5, s výťahom v zateplenom bytovom dome s odizolovanou strechou.

BYT: výmera bytu je 55m2- vrátane lógie
- komplet kuchyňa so spotrebičmi, práčka, susička, sedacia súprava, 2x TV, stolík a stoličky, zabudovaná skriňa v spálni, vonkajšie sedenie, sieťky proti hmyzu a klimatizácia.
Byt je napojený na inžinierske siete: elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu,internet Swan. Náklady na byt sú približne 160e.

Dispozične pozostáva:
- predsieň
- kúpeľňa s vaňou a toaletou
- veľká obývačka s klimatizáciou - spojená s kuchyňou a vstupom na balkón.
- spálňa

PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státia.
LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v Panónskom háji, disponuje v pešom dosahu kompletnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody, pošta, Tesco a obchodné centrá.

CENA : 2 izb.byt komplet zariadený 128.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie