Predaj bytu (3 izbový) 80 m2, Topoľníky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
75 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Topoľníky
Plocha: 80 m²
Realitný maklér:
Tibor Szalai
0908853978

Re/max ponúka na predaj 3 izbový prerobený byt v Topoľníkoch, priamo v centre s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Byt sa nachádza na 2p/2p v tehlovom obytnom dome.
Rozloha bytu je: cca. 80 m2 plus pivnica.
Pozostáva z 3 izieb - obývačka , kuchyňa, 2 x spálňa, balkón, predsieň, chodba, technická miestnosť / špajza, kúpeľňa s WC. Obytný dom je čiastočne zateplený.

Byt je prerobený a je vo vynikajúcom stave, okná a balkónové dvere vymenené na plastové s izolačným dvojsklom. Kuchyňa a izby kompletne obnovené, podlahy v izbách sú veľkoplošné laminátové parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vnútorné omietky sú hladké. Kúpeľňa disponuje s rohovou vaňou a je priestranná.

Posledná rekonštrukcia bola v roku 2021.

Byt má vlastné kúrenie s elektro-kotlom s radiátormi. K dispozícii je predpríprava na krb. TUV je riešené s vlastním bojlerom.
Certifikát o energetickej hospodárnosti budov nie je k dispozícii.

LOKALITA: Byt sa nachádza v centrálnej lokalite obce. Blízko domu je detské ihrisko, obchodné centrum, Jednota, obchody, pošta. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť.

Byt s kúpou je ihneď voľný!


CENA: 75 000 eur , vrátane kompletného právneho servisu, základných poplatkov na príslušnom katastrálnom úrade, úverového a realitného poradenstva. DOHODA ISTÁ!


Rád Vám poskytnem informácie, ktoré sú podstatné pri rozhodovaní o kúpe nehnuteľnosti. Pre obhliadku a ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať. SOM ŠPECIALISTA NA PREDAJ BYTOV A DOMOV v Dunajskej Strede a v blízkom okolí. Ak uvažujete nad predajom alebo už predávate a nedarí sa Vám, tak ma neváhajte kontaktovať. Mám bohaté skúsenosti, nakoľko som v týchto lokalitách predal už desiatky nehnuteľnosti.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie